男仔係咪一定對肌肉腳嘅女仔冇興趣

234 回覆
205 Like 39 Dislike
上面話可以好正嗰啲係因為腦裡面冇影像或者get錯你意思咋

個個係咁話肌肉好正
樓主強調緊淨係小腿起哂展黎根咁款,個個係咁講大比講屎忽肌肉好正

個個係咁話肌肉好正
樓主強調緊淨係小腿起哂展黎根咁款,個個係咁講大比講屎忽肌肉好正

咪叫佢做下運動操番大脾囉
咁合番比例就唔外眼
同埋大部分港女以為自己係小腿肌肉粗,其實多數係唔搵根果種根腫,同埋行路姿勢衰導致

個個係咁話肌肉好正

咪叫佢做下運動操番大脾囉
咁合番比例就唔外眼
同埋大部分港女以為自己係小腿肌肉粗,其實多數係唔搵根果種根腫,同埋行路姿勢衰導致

個人認為黎根腳仲要練粗大脾更柒,睇樓主咩喜好
如果係操練出黎果D咪多人鍾意
如果又節食又唔做運動又貪靚成日著HEELS攪成咁咪少人鍾意
如果係操練出黎果D咪多人鍾意
如果又節食又唔做運動又貪靚成日著HEELS攪成咁咪少人鍾意

又唔係,比如我唔理你係唔係練出黎。小腿起展一律-99999分
都係睇個人喜好
樣正隻腳自然會正
樓主好撚on9
貼對腳又話會自爆
個friend對腳又唔係你對腳
點撚討論呀
你不如貼你老母對腳,
話有血緣比較似

先貼為敬,肌肉腳
我係多毛絲打
肥都會變肌肉腳㗎其實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞