[Gay post 118] 感情用事聚集區

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
其實唔係訴苦
而係矖命

俾我曬下啦
我成日無同佢講過野
其實唔係訴苦
而係矖命

又有錢又有安全感又專一又陽光又國際學校又有內涵又心地好又關心社會
我搵唔到要訴苦嘅原因

本post第一男神係………

查查BB

岩牙ching
由於有人答中 我稍後將會進行自帖

佢肯撚定貼肥婆
block定佢都得

你唔好咁樣諗佢住
或者可能佢今晚自信爆棚到要貼自己個真樣呢

我畀人睇死貼肥婆
我要佢後悔

你自貼都係死

你男友

Mean到

就晒佢我就會無say
唔就佢又唔得
得閒又要整下小手工tum下佢

我成日寫信俾佢 佢都會寫信俾我

得閒要俾啲下馬威佢 仲要擺啲架子 要俾佢知道你唔係好欺負嘅人
佢做得好你就得閒買啲禮物或者食物獎勵下佢啦

教仔

佢做得唔好就要 punish佢 如果佢乖就要將佢食啲零食

認真呢

完全同意
利申:馴獸師
其實唔係訴苦
而係矖命

俾我曬下啦
我成日無同佢講過野

我接受不了

Mean到

就晒佢我就會無say
唔就佢又唔得

得閒要俾啲下馬威佢 仲要擺啲架子 要俾佢知道你唔係好欺負嘅人

教仔

認真呢

完全同意

有無玩過sm
其實唔係訴苦
而係矖命

俾我曬下啦
我成日無同佢講過野

夠啦
你唔好逼我毀滅世界。。。
其實唔係訴苦
而係矖命

又有錢又有安全感又專一又陽光又國際學校又有內涵又心地好又關心社會
我搵唔到要訴苦嘅原因

但人蠢無藥醫
同埋我條野長過佢同粗過佢

你男友

Mean到

就晒佢我就會無say
唔就佢又唔得

教仔

認真呢

完全同意

咁你哋有無玩sm
其實唔係訴苦
而係矖命

我搵唔到要訴苦嘅原因

Oh god 佢真係好撚完美呀

就晒佢我就會無say
唔就佢又唔得

教仔

認真呢

完全同意

有無玩過sm

無 佢唔玩 問過
但我想俾人控制下

Mean到

就晒佢我就會無say
唔就佢又唔得

教仔

認真呢

完全同意

有無玩過sm

同我諗同一樣嘢
其實唔係訴苦
而係矖命

我搵唔到要訴苦嘅原因

但人蠢無藥醫

Too much information

但又唔好太硬 ⋯⋯
要拉下放下 好似養寵物咁

你男友

Mean到

就晒佢我就會無say
唔就佢又唔得

好青春…
但佢睇咁多嘢 冇覺得自己會有種使命感架咩?

無 ⋯⋯
佢真係思想簡單

咁齋睇水過鴨背冇意思
你問吓佢有冇purpose/解決方法引導吓佢去做啲社會議題嘢
思想簡單應該好有衝動想去fix嘢

佢知佢無能力
反而我大學有搞過project係幫心光既小朋友

教仔

認真呢

完全同意

有無玩過sm

同我諗同一樣嘢

哇你地好夾呀

就晒佢我就會無say
唔就佢又唔得

教仔

認真呢

完全同意

有無玩過sm

無 佢唔玩 問過
但我想俾人控制下

我以為 你係s.....

教仔

認真呢

完全同意

有無玩過sm

同我諗同一樣嘢

但原來佢係m

但又唔好太硬 ⋯⋯

你男友

Mean到

就晒佢我就會無say
唔就佢又唔得

寫信? 真係好健康

其實第一次係我寫俾佢 因為佢唔係香港
第二次係佢寫俾我 因為佢講大話呃我 都幾大件事
佢呃我未試過bareback 但俾我發現到佢有
因為我唔知佢有無aids 我又好唔開心佢呃我
佢就係條街喊 ⋯⋯ 之後寫悔過書俾我

點發現

佢俾msg我睇 但唔小心show得太多
問左10次先講 嬲到我 ⋯⋯

教仔

認真呢

完全同意

有無玩過sm

同我諗同一樣嘢

但原來佢係m

秒速對答
其實唔係訴苦
而係矖命

我搵唔到要訴苦嘅原因

但人蠢無藥醫

你肯定你唔想知?
佢成日話我條野好粗好大
同埋好pink 我都自覺幾好
其實唔係訴苦
而係矖命

我搵唔到要訴苦嘅原因

但人蠢無藥醫

太天真了

成日都有人哂full stat架喎

不如直接講幾粗幾長

啱啊 要表現出你嘅高度稀有同埋霸氣你就必須要咁做如果唔係你只會同公廁冇分別

但又唔好太硬 ⋯⋯

你男友

Mean到

就晒佢我就會無say
唔就佢又唔得

寫信? 真係好健康

其實第一次係我寫俾佢 因為佢唔係香港
第二次係佢寫俾我 因為佢講大話呃我 都幾大件事
佢呃我未試過bareback 但俾我發現到佢有
因為我唔知佢有無aids 我又好唔開心佢呃我
佢就係條街喊 ⋯⋯ 之後寫悔過書俾我

你點知佢試過BB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞