[Gay post 118] 感情用事聚集區

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
上水

石石

我好肚餓又諗唔到食乜
附近得美心大家樂八方爭鮮同垃圾茶記

八方>爭鮮>大家樂=美心>垃圾茶記

上次食八方飲酸辣湯...飲到有片膠片
上水

石石

我好肚餓又諗唔到食乜

又要大戰

八>爭>大>茶>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>美
上水

石石

我好肚餓又諗唔到食乜

無事喎
上水

石石

我好肚餓又諗唔到食乜

膠黎姐 無事既
上水

石石

我好肚餓又諗唔到食乜

又要大戰

八>爭>大>茶>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>美

美心有咩得罪你
上水

石石

我好肚餓又諗唔到食乜

得八方啲鍋貼有得諗

我認同
好彩屋企附近有間平平地嘅上海鋪 d雲吞好正

好彩我屋企樓下食街黎
乜撚都有得食
上水

終於

夜晚掛住打機同gym
我 正 式 宣 布

我仲未摺衫...

其實邊個幫你收衫?
上水

石石

我好肚餓又諗唔到食乜

得八方啲鍋貼有得諗

我認同

好彩我屋企樓下食街黎
乜撚都有得食

食街?咪又係太興丶八方丶M記丶越X丶上海XX丶大快樂丶美心丶爭鮮丶XX雲南米線咁
我 正 式 宣 布

我仲未摺衫...

其實邊個幫你收衫?

ALL BY MYSELF~~~~~~~

零係要做呢啲
上水

石石

我好肚餓又諗唔到食乜

得八方啲鍋貼有得諗

我認同

好彩我屋企樓下食街黎
乜撚都有得食

食街?咪又係太興丶八方丶M記丶越X丶上海XX丶大快樂丶美心丶爭鮮丶XX雲南米線咁

住深水埗嘅我表示唔明白點解d鐘意食野嘅人會聽到深水場就兩眼發光

諗過既咁就去喇

我最擔心嘅唔係關係完左,呢樣反而有信心
最擔心係揾唔到自己鐘意嘅工我會點
因為目前為至我番嘅工都係自己鐘意,番得好開心

你係一個快樂既孩子 我做左22年人都係搵緊邊份工搵得多錢 未做過自己鐘意做既工 可能天生命苦

我覺得番工本來就唔會開心
而唔係做啲咩 除非份工無野做 咁我就開心
所以你為錢諗係正確
番工本來就應該係為錢

不過我都認同佢係快樂的孩子
至少佢可以睇得一樣令人咁不快既事情咁正面
生活應該少好多壓力

我每一日都希望自己快撚d死

點解咁諗,我成日好驚死,仲有好多野想做

有心願未了既人先會怕死
我 正 式 宣 布

我仲未摺衫...

其實邊個幫你收衫?

ALL BY MYSELF~~~~~~~

我一路睇YouTube 一路摺衫

石石

我好肚餓又諗唔到食乜

得八方啲鍋貼有得諗

我認同

好彩我屋企樓下食街黎
乜撚都有得食

住深水埗嘅我表示唔明白點解d鐘意食野嘅人會聽到深水場就兩眼發光

西九美食廣場

諗過既咁就去喇

我最擔心嘅唔係關係完左,呢樣反而有信心
最擔心係揾唔到自己鐘意嘅工我會點
因為目前為至我番嘅工都係自己鐘意,番得好開心

你係一個快樂既孩子 我做左22年人都係搵緊邊份工搵得多錢 未做過自己鐘意做既工 可能天生命苦

我覺得番工本來就唔會開心
而唔係做啲咩 除非份工無野做 咁我就開心
所以你為錢諗係正確
番工本來就應該係為錢

不過我都認同佢係快樂的孩子
至少佢可以睇得一樣令人咁不快既事情咁正面
生活應該少好多壓力

我每一日都希望自己快撚d死

點解咁諗,我成日好驚死,仲有好多野想做

有心願未了既人先會怕死

我啲人生目標好小朋友
聽你地話食完八方
聽你地話食完八方

想食面線
聽你地話食完八方

食咗啲咩
聽你地話食完八方

想食面線

有豬腸。。。
聽你地話食完八方

想食面線

有豬腸。。。

豬腸正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞