『劇透』《無職轉生~到了異世界就拿出真本事~》集中小說/漫畫討論 (15)

247 回覆
11 Like 0 Dislike
但將成個人生俾Rudy嘅得紅毛
除左為Rudy變強以外無任何其他目標
其實rudy冇紅毛都可以有最後既成就
毒撚係咁
無紅毛打龍老闆死咗啦
唔覺得冇紅毛buy time最尾會殺rudy
另外,之前有巴打講過
係冇rudy既世界紅毛會同路克一齊
白毛藍毛就互相照顧終老
所以另一角度睇白藍毛同rudy都係對方既唯一係屬於rudy既
唔止龍神 劍神無紅毛 男主應該都頂唔住
不過你講成就一定有 你睇老魯迪就知

上一個loop嫁比路克唔影響我 紅毛世一呢個排名
比我都係艾莉絲行先

希露菲我反而會排最尾 因為佢日記篇最後放棄咗盧迪雖然盧迪都好抵死 但就算係咁抵死嘅盧迪艾莉絲都誓死跟隨
藍毛咁低評價
開啟外界接觸嘅橋梁
係藍毛眼中好小事
Rudy眼中就係第一個人帶自己去面對/解決第一個心理關口
聽完首主題曲 雖然風格唔同咗 但覺得好啱迷宮篇
訴說到魯迪嘅無力感同懊悔
同時又講到佢要為咗保護家人再重新振作
其實我對rudy覺得藍毛死左就世界沒日既心態都有d不滿
大佬,你身邊有好多野啦,成日話老婆平等
但明顯佢心中藍毛>all
老rudy世界無紅,得藍綠
老豆死完藍毛死埋,消沉想埋一邊依層好難怪佢
全部人錯晒,冇藍毛邊個生個女去打人神

所有唱衰藍毛嘅人都係人神使徒,雖遠必殊
崩壞
7星最後既演技大爆發
男豬係唔識諗 上世有辦睇 係去到後邊先好少少
諗深一層又好難叫個宅係屋企咁多年嘅人識諗嘅有時睇到燥底 係個柒碌咁
以為保羅令佢成長
轉個頭
男主要去到打完仔先叫好少少 可以講係由頭柒到尾
死咗二婆 酗酒叫雞 唔理屋企 搞到大婆死埋先後悔 Po佢上連燈呢d個案一早比人屌到傻
仲有兩個妹兩個老母
仲有兩個好兄弟
無錯 盧迪袋住藍毛條底褲咁多年就知藍毛幾重要
無藍毛figure都識唔到札諾巴
識唔到札諾巴都幫唔到gay友平反dead end
平反唔到dead end咁呀妹都未入一齊再生女
咁就無人破拉普拉斯防再打人神

所以上面全部都係人神使徒
我寧願做人神使徒 都要推紅毛
龍神:死ね
齊哂三隻色個陣都係啦
個陣死神差d殺左藍毛
Rudy又內心os話藍毛死佢世界就完咁

係唔gur藍毛個地位咁高姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞