英美法傳媒:聯合國人權專家指控 以色列實施種族滅絕(投資以色列相關公司自行睇路)

71 回覆
15 Like 25 Dislike
Gay唔Gay係呢單新聞有咩影響
你真係當以色列流架喎
Genocide呢個字已經被左膠濫用晒.
有邊次聯合國出兵唔係美國帶頭?
以色列喺加沙作為, 不構成種族滅絕.
戰爭之下, 實有額外損傷, 好難完全避免.

但喺西岸就唔係, 一個應該係和平既土地,
喺內塔尼亞胡既支持下, 赤裸裸既暴力逼遷巴人,
侵佔西岸土地, 已經唔係打仗消滅哈馬斯咁簡單,
直頭想食晒成個巴勒斯坦地.

消滅哈馬斯我都支持, 但西岸絕對唔搞得.
美國警告過好多次, 甚至制裁左搞事既以色列人,
內塔尼亞胡都唔聽, 所以今次先投棄權票.
離開交戰區去俄羅斯囉, 唔係俾你自由離開.
仲要捉晒啲細路仔返俄羅斯, 呢單野上晒報紙,
你係咪又睇唔到呢?
香港囉, 當係引入外勞.
好多左膠將戰爭傷亡當係種族滅絕.
好計
你咁叫樓豬點駁
俄狗戰線完左,愛國樓主開始進軍以色列
講完又講,根本無理人講野

第一,俄羅斯係常任理事國,有一否決;以色列無,以色列靠美國果票,而家美國棄權唔撐
咁un 做左咩?
咪係咁話個別事件囉
所以un都係哈馬斯(自己人)?
咁以軍洗唔洗血洗埋un
咁會有咩影響?
最大影響咪影響內塔尼亞胡 同以色列國內
唔通美國會帶頭打以色列?
唔會,但係都無藉口幫以色列

因為人地拎正牌
深水埗咪大把你條臭閪蚑那賤蛆既哎呀老竇囉
美國種族滅絕大日本帝國呀臭閪蚑那賤蛆
回答我未呀臭閪蚑那賤蛆

如果話加沙平民唔係無辜,咁臭閪蚑那南京事件全民皆兵都一樣唔係無辜
https://lih.kg/3526884
全部夾埋都唔夠打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞