英美法傳媒:聯合國人權專家指控 以色列實施種族滅絕(投資以色列相關公司自行睇路)

71 回覆
15 Like 25 Dislike
唔係哈馬斯種族滅絕就係以色列種族滅絕
打和啦super
以色列係美國老友, 你班歐豬收嗲啦, 憑咩呀? 歐豬叻極咪淨係識赤裸上街遊行,仲做到D咩?
以色列果200萬可以普選國會,又唔使服兵役既阿拉伯公民係乜黎架臭閪蚑那賤蛆
要提一樣野,當聯合國職員係臭四無乜問題,

但係當聯合國法庭同安理會臭四就係非常唔明智,

法庭掌握國際既法理依據,安理會掌握武力使用既正當性;

到時安理會授權成員國武力介入,伊朗,敘利亞,黎巴嫩真主黨,也門胡塞就係接到「討賊檄文」,即係俗d 講拎正牌打柒以色列
以色列取消代表團訪華盛頓:不滿美國就加沙停火決議投棄權票
https://lih.kg/3659971

反左面,你無跟時事
你睇小左猶太豬威力
華爾街科技媒體政黨既猶太老闆都未發功
真係發功,核平德黑蘭都做得出
哈馬斯係恐襲程度唔同
以色列日前爆出,聯合國近東巴勒斯坦難民救濟工作署(UNRWA),有多達12名職員疑似在去年10月7日參與協助武裝組織哈瑪斯攻擊以色列。對此,美國在當地26日已經決定,停止對UNRWA提供資金援助。

幫自己人有咩出奇
主張種族滅絕嘅人俾人種族滅絕抵死㗎喎
殺害該群體成員、對該群體成員造成嚴重的身體或精神傷害、以及蓄意造成該群體的生活條件造成其全部或部分物理破壞

咁俄羅斯又唔會?
任何戰爭都會係咁
以色列係隱藏核武國,無人懷疑,但係一出核武就世界大戰
聯合國淨係識搞自由世界既國家
對住d獨裁者,極權國家又唔撚見咁大聲
咁美國做咩投棄權票呀?
全部西方媒體政客明星,到時就會鋪天蓋地幫猶太豬洗地護航
平民百姓就會信猶太豬用核自衛係正義
係囉,美國投棄權票 = 支持搞鳩自由世界既以色列
榮譽以色列人:
1. 加沙冇平民,全部都係恐怖份子,包括細路病人,冇殺過人既人
2. 加沙有公平公正公開,普及而平等既真普選,曾經支持過哈馬斯既就係抵殺,其他冇投票/投對家既都係抵殺
3. 以軍叫你行就行,企就企,南徹就南徹,咪撚咁多嗲,話鳩知你一家大細定行動不便
4. 以軍正義之槍,唔會死錯人,所有死係以軍槍下既都係恐怖份子
5. 有哈馬斯匿係平民個肚入面
6. 以軍冇做錯到,係止暴制亂,打仗要守交戰規則,天方夜譚,天真
7. 你講丫,咁點救人質(雖然而家都救唔到)
8. 殺晒所有唔認同以色列既人而有真正和平
9. 先撩者賤,以巴衝突由邊年開始計都係當巴勒斯坦郁手先
10. 分唔到平民定哈馬斯,殺左先算啦
11. 打仗講人道正on9
12. 屠殺以色列平民/其他平民,係恐襲,屠殺加沙平民,係正義之師
13. 加沙人死不足惜,以色列人死就好大劑,因為種族歧視,出生地歧視,宗教歧視
14. 送穆斯林去見真主冇問題,送猶太人去見唯一真神=恐怖份子
15. 細路都可以包炸彈係身(雖然所有人都可以,但我哋連登精英話佢會就會,唔會就唔會)
16. 以色列人拎過諾貝爾獎,所以消滅其他種族冇問題
17. 猶太人控制晒deep state華爾街,所以消滅其他種族冇問題
18. 美國佬都炸過日本,所以以軍造成比哈馬斯造成既人道災難更大既人道災難都冇所謂
19. 所有爭執,一律建議種族滅絕,冇一個係無辜,天生就有原罪

唔認同上面既就係左膠左癌,搶位道德高地既on9。
雖然一樣都係衰,但程度唔同,至少烏克蘭平民有得走有得離開交戰區
唔係我老作
你睇下西方點迫害侵?
猶太豬要發矛,再癲一百倍都得
辛苦晒巴打整合晒果堆謬論出黎

其實我都諗過一次過回答呢堆謬論,避免佢地誤導其他年青人
正義呀臭閪蚑那賤蛆
加沙平民都想移民,有無邊度可以收留佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞