【四月新番】《轉生為第七王子,隨心所欲的魔法學習之路》

815 回覆
29 Like 20 Dislike
好味
腥味?
準備!

轉生為第七王子,隨心所欲的魔法學習之路 第09話【名為基札戮姆的災厄】
https://www.youtube.com/watch?v=mL9rtYFP6Sg
今集同下集應該係今季最高潮
請珍惜
今集少慢 下集下下集先高潮
只存在喺Q版中嘅阿桃
今集掛住解釋同埋俾魔族扮型講廢話
點解呢套好似無咩人氣咁
同隔離轉生貴族嘅views比差9條街
雖然都有追轉生貴族
但覺得今季最好睇嘅轉生番係七王子
邊套 我好奇係 呢套啲經費好似唔差
一開始都氣氛好似想skip OP咁
應該是講緊鑑定技能開外掛人生嗰套

今季D動畫套套都正
最初太公式化.以為係小本作.
睇下睇下,都幾多成本.
今集故事真係高潮所在.
第8集令觀眾痛心,真係做得幾好

基本今集故事玩4集.
3集打,1 集埋尾.今季完.(打鬥足本)
呢段黑白表達幾好.
我估七公主個造型好大影響
同埋呢邊個大奶奶咁少戲份
選擇題果度笑死
七王子仲有Netflix分流喎
我自己都係睇netflix
同埋ani-one個channel views數係好好多

睇巴哈動畫瘋
呢套係大勝轉生貴族
呀七D魔法咁華麗, 梗係睇netflix啦
鑑定明顯窮好多, 題材有d特別, 唔係龍傲天型主角, 走SLG路線, 打戲少同窮, 加上前期舖排階段, 我諗第一季都唔知去唔去到第一個高潮位, 整體冇阿七咁爽
如果你係拎youtube黎比既話就一定
因為垃圾youtube會聖光會cut畫面
根本冇人係youtube睇喱套
呢套同鑑定套垃圾完全唔同等級
鑑定得上集死老豆叫比較好睇少少
ani one 嗰邊只係分 asia 同 中文 兩個 channel
香港同台灣都睇到

木棉花分咗十幾個 channel
每個 channel 都淨係 serve 一個地區
(至少香港同台灣都已經係唔同 channel)

咁兩邊比 ani one 啲片多啲地區睇到
自然多啲人睇
要比就要將同一話兩邊旗下所有 channel 啲 views 加起黎個數先有意思
ani one 之前得其中一個(中文)sub會員有得睇我推
我sub錯左中左伏
唔撚係馬混套係鳩片,鑑定係認真片喎
*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞