有冇人搭巴士一定揀同自私女人一齊坐?

211 回覆
3391 Like 93 Dislike
唔怪得你成日比人屌啦柒頭
屌你老母閪當自己連登教父咩
比?「成日」同「人屌」有咩好比較?俾呀屌你老母文盲。
你呢隻併音狗字都未撚識打學人捉字虱,影撚衰晒打倂音啲人喇傡音狗,唔識打倉頡呀?人地樓主好地地開個post 討論下遇著你呢隻垪音狗,你係咁介意人地打錯字你又唔撚介意你離撚晒題既,捉字虱都算喇,你呢隻寎音狗係都要舉啲9唔撚搭8既例子,都算喇,打撚完你呢隻摒音狗又唔檢查下自己啲栤音,又求撚其覆就算,我入黎係睇人討論呢個主題,唔撚係睇你呢隻庰音狗講廢話,以後我見你呢隻幷音狗一獲就屌一獲。
你呢隻併音狗字都未撚識打學人捉字虱,影撚衰晒打倂音啲人喇傡音狗,唔識打倉頡呀?人地樓主好地地開個post 討論下遇著你呢隻垪音狗,你係咁介意人地打錯字你又唔撚介意你離撚晒題既,捉字虱都算喇,你呢隻寎音狗係都要舉啲9唔撚搭8既例子,都算喇,打撚完你呢隻摒音狗又唔檢查下自己啲栤音,又求撚其覆就算,我入黎係睇人討論呢個主題,唔撚係睇你呢隻庰音狗講廢話,以後我見你呢隻幷音狗一獲就屌一獲。
你咪係要同日日比人屌個啲傻閪比較囉
鳩會然
屌⋯⋯我係坐入面窗口位啲男人中意痴我坐重要後生仔, 男人中意痴到我近一近,搞基咩屌你老母
下次鋪報紙坐
如果窗口位係會俾太陽曬住
正常人都會坐出一格
我覺得呢單野唔關佢自唔自私事
人地好心提你會曬仲自以為ko左個自私港女
樓主曬壞左個腦
咁佢把口講既嘢又代表啲咩
最後有冇屌到佢啪啪聲
樓豬係咪毒撚唔知
但你應該弱智
男人唔同嫁,男人只係想啲女坐入去果陣同佢腳high腳
Yeah!
唔止巴士啦,小巴都有呢啲撚屌
而且不止限於女人
其實同女人坐最開心係佢地細粒 hi唔到你 可以專心訓覺
+1可能本身坐入面覺得曬先坐返出
又可能只係想坐走廊位 唔想出入磨人大脾
點解樓主咁都解讀到係自私
係咪香港壓力太大搞到癲癲哋 定太自我中心覺得人哋坐邊都要諗埋你
你好出奇?你呀爸出唔出奇?你數學出唔出奇?你數學出唔出偶?Kinder出唔出奇?
仇煙撚姐
好on9
sssssssss4死八婆
ching你一定好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞