有冇人搭巴士一定揀同自私女人一齊坐?

211 回覆
3391 Like 93 Dislike
自私女人既定義係女乘客自己一個坐岀面,放個袋係入面搏人唔想麻煩行入去坐,咁成程車就可以一個人坐得好舒服。

有次朝早十點搭巴士返工,十點鐘既巴士多數冇咁多人,大約7至8成滿,上到巴士上層一望,發現大部分走廊位仲係空既,而車頭個位置上有個年青女乘客將個袋放咗係窗邊位,二話不說就行去佢個位到話我要坐入去。

女乘客 小弟

女乘客以港女閪腔講咗句

「吓,好熱嫁喎」

我就繼續唔理企係到指住個位

幾秒後佢退避拎走個袋,咁我就行入去

當我一坐低個下,佢又再用個港女腔 嫌棄腔講多句

「你冇嘢呀~咁曬都坐」

冇理到佢戴上耳機瞓覺仲隱約聽到佢把嘴係到妹妹下啱啱尋尋咁,但我成程車瞓得好舒服。

一嚟女人細粒唔會頂住個膊頭,坐得舒服好多
二嚟撚鳩啲自私女人覺得好愉快,你愈自私就愈應該比人撚返轉頭
三嚟一邊曬住太陽一邊涼冷氣覺得好爽快

自呢次同港女一齊坐既經歷之後,完全返唔到轉頭,只要有機會都會咁行入去一齊坐
樓主好型,小妹濕哂
幾時同我一齊坐
啲icon define完唔撚用?

唔好同我講乜嘢新會員,新舊會員都好,見到柒就要屌。
琴日試過,不過個男人即刻坐埋邊
快啲屌我
樓主應該語氣強硬啲屌鳩個自私臭閪
「收聲啦,死八婆!」
通常揀女人隔離坐就真
唔使同d阿叔坐
d阿叔浸煙徐喺皮膚入面滲出黎 臭能到仆街
想像到樓豬條死毒撚覺得自己命令到個女人攞開個袋,
好撚成功, 然後比太陽曬住, 流露出陰陰咀笑嘅笑容
好撚大男人, 好alpha
然後隔幾個站唔敢叫有落要慢慢行番屋企

我一定坐走廊位
就係唔想落車時麻鳩煩

自私又點樣呢?又唔係唔比你坐
係,我都覺
good job
咪仇男啦
肥佬阿叔個大髀會頂咗小小岀嚟搞到坐都唔安樂
唔怪得平時見親你都9成俾人屌
自私既人可能係缺乏人間溫暖,比啲溫度人感受下啦
命令到拎開個袋唔夠膽叫佢借開落車?
btw 邊度人 巴士要叫有落笑撚死
睇錯小巴
我女仔嚟,女仔天生就係俾人屌㗎啦,你好出奇咩?
你覺得咁覆有好啲咩
佢可能真心覺得個位好撚曬先問你姐
津巴布韋人30個人坐係架豐田舊款hiace 到緊係要叫有落手都伸唔直呀
你今日坐第一排

我都會坐走廊位
但唔會擺袋係入面
純粹有啲煙鏟同肥呀叔
好撚鐘意擘大隻腳坐 方便自己走佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞