[4月新番]Re:CREATORS 第18話

70 回覆
5 Like 0 Dislike
點解主角群可以無啦啦召喚到槍佬個女到現實

佢個世界同米特奧拉打通左
咁米就可以召喚佢返嚟

即係如果創作方商議好,白毛理論上可以召喚到任何二次元角色到現實

承認力

今集睇到hgame女格鬥game化同埋作品之間打穿牆+吐便當都得,就知之前一直吹嘅認受性係同廢up冇分別

現實大把外傳可以咁玩
都未講遊戲dlc,政府做官方咁谷宣傳,本身人氣又唔低,其實好難唔中

我嘅意思係認受性要求係咁低嘅話不斷強調認受性係冇意義
而且更加難理解之前班創作人究竟做緊乜

咁米就可以召喚佢返嚟

即係如果創作方商議好,白毛理論上可以召喚到任何二次元角色到現實

承認力

今集睇到hgame女格鬥game化同埋作品之間打穿牆+吐便當都得,就知之前一直吹嘅認受性係同廢up冇分別

現實大把外傳可以咁玩
都未講遊戲dlc,政府做官方咁谷宣傳,本身人氣又唔低,其實好難唔中

可能套野想證明毒撚支撐生態呢點

咁米就可以召喚佢返嚟

承認力

現實大把外傳可以咁玩

galgame fd任你點改都得啦,粉絲向嘅野wfc

咁米就可以召喚佢返嚟

承認力

現實大把外傳可以咁玩

定佢地做既野係
類似一拳超人入龍珠世界
點樣將佢地既能力合番做同一個世界觀再加強落去咁
而唔係只係講邊個原作一拳打爆地球咁,繼續各自各解釋
始終佢都冇比我地睇佢地點合埋d故事
冇落解釋既話咁跟住都係原有方法失敗曬
靠主角既plan
先18集,又咁既走向
句句話機會得一次好快就比軍姬拆曬

咁米就可以召喚佢返嚟

承認力

現實大把外傳可以咁玩

定佢地做既野係
類似一拳超人入龍珠世界
點樣將佢地既能力合番做同一個世界觀再加強落去咁
而唔係只係講邊個原作一拳打爆地球咁,繼續各自各解釋
始終佢都冇比我地睇佢地點合埋d故事

我嘅理解係,好似電擊文庫隻格鬥game可以用大河桐乃,d人都唔會覺得大河同桐乃真係好打
今集真係幾好睇
唔知點解星河開大技個時笑撚到我仆街

同gal game冇乜認識
乜fans disk呢樣野真係可以改變咁大?
現實有冇D咩完全改變左方向既gal game fans disk

現實有冇D咩完全改變左方向既gal game fans disk

向坂環 明明gl game角色 不過其他 game會出佢做 dlc 變戰鬥角色

向坂環 明明gl game角色 不過其他 game會出佢做 dlc 變戰鬥角色

收島風就係neta葉奈

魔法少女奈葉
好正
而家等「男主」召喚剎那
好正
而家等「男主」召喚剎那

唔知軍服見到剎那叫佢唔好毀滅呢個世界嗰陣會點呢?

利申:9up
https://sp-lunapri.com/event/recreators-collabo-1708/
篤下官網見有同手遊合作
入去抽完比得碎片,即刪
好正
而家等「男主」召喚剎那

唔知軍服見到剎那叫佢唔好毀滅呢個世界嗰陣會點呢?

利申:9up

一眼睇穿係創造物,唔係人
抱下佢講兩句就插死佢啦
https://sp-lunapri.com/event/recreators-collabo-1708/
篤下官網見有同手遊合作
入去抽完比得碎片,即刪

幾時輪到白貓有個似樣既合作

魔法少女奈葉

to heart2 個fans disk 講到去左異世界探索迷宮,班女做哂魔法師劍士之類既職業

魔法少女奈葉個原作本身係講奈葉個阿哥做殺手既事,奈葉係成家人入面最人畜無害果個.......

魔法少女奈葉

to heart2 個fans disk 講到去左異世界探索迷宮,班女做哂魔法師劍士之類既職業

魔法少女奈葉個原作本身係講奈葉個阿哥做殺手既事,奈葉係成家人入面最人畜無害果個.......

築城院意外地有原則
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞