[已完結] 機動戰士高達 水星的魔女/加那&Lynn姐 集中討論 (64) 人型風靈魔法使&跑馬評述員

659 回覆
12 Like 10 Dislike
全校集會真係值得買
好正
唔知點解Twitter忽然好多#ミオリネさん大好き
因為有個院友開新acc寫咗篇千字文屈米
之後有人寫文用劇情反駁佢 啲like同repost數仲多過院友篇文幾倍
跟住個院友同個blog provider投訴
話篇反駁文like多過佢係bully佢搞到佢想自殺話唔刪文就要告個寫手
最後寫反駁文嗰個怕鳩條院友無奈刪咗文

(編文有韓國人之前翻譯做韓文backup咗,話明朝嘅劍斬唔到清朝人唔撚會del)
https://x.com/regitwfm/status/1776779575676256516?s=46&t=ergvKdifdHkorVXCD1AIJw

同埋因為啲院友好撚多分身acc(播完差唔多成年都仲係咁開新acc等人block佢唔到CLS)
喺X一search米就實會見到
有其他人唔gur班院友咁on9
就整咗呢個#話不如齊齊講點解鍾意米閂走班院友
半日唔駛就谷咗個hashtag上trend

一日7000po
惡靈退散
其實班院友會唔會太可悲,好心佢地學會放下啦
佢地點講都改變唔到任何野,只會比大多數人覺得佢地痴線遠離佢地
院友得閒發神經不如洗多幾個錢去買野啦
幾個月就發作一次

佢屋企應該有返咁上下
個個禮拜新潟東京來回都幾係野
https://youtube.com/shorts/9iVfZujyncM?si=vGsbEMukXft6DSXW

靠AI買中位置Q
用100yen變30萬yen嘅女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞