同女朋友男朋友會唔會日日覆msg?

140 回覆
18 Like 271 Dislike
放過人啦
你地根本唔夾
正常 去到老夫老妻關係就係咁

利申 我女朋友都係 試過全日得4句
日日都so sweet 互相比❤️🥰
我老豆老母三十幾年到依家仲係日日乜都會分享,睇新聞自己見解、返工/買餸途中所見所聞、朋友親戚發生咩事。朋友同自己跟另一半都係keep住好多嘢分享,有冇屎屙、屙得順唔順暢、遇到痴線佬/婆,好多嘢可以分享㗎啦。好難理解原來咁多人同另一半係冇嘢好講
我依家都為覆而覆你,係唔悶嫁
同居左五年
平日番工通常1-2個message
主要係放工未
我覺得咁樣幾好 有野想分享咪分享
要專心做野既時侯就專心做野
最緊要另一半體諒
我同男朋友都係咁
放左工有時真係想靜靜地私人空間
有時係屋企大家都唔洗點講野
各有各睇 佢想打機睇波 我咪追下劇
我自己就好enjoy 咁樣相處
其實興趣唔同真係好小事
無興趣去了解對方既興趣先係問題
拍拖拍到咁上下 係要去下一個階段
先有新鮮感
先會令大家都覺段關係firm咗

由啱啱一齊開始
到大家試吓一齊旅行
試吓同居
再結婚
生小朋友
唔想生 可能養吓寵物

唔好話拍拖 單身都需要多啲新階段 先會開心
咁你老豆老母生活圈重疊晒梗喺啦
拍拖未必識晒對方d 親戚朋友 講人d 野都冇興趣
如果拍到一定時間,點都會介紹另一半比朋友識?唔講人都好,食飯有邊間好似幾好、打機出咗咩game、睇套劇有邊啲唔合理情節、角色有咩痴線行為。宅喺屋企都可以講吓洗唔洗換電視,買洗碗機。我本來對樓、車、錶、相機冇認識冇興趣,但另一半鍾意,我會想理解佢點解會睇,都好享受聽佢嘅分享,有問題/唔識就問吓佢。調返轉我男朋友本身唔睇廣東歌、kpop,唔鍾意韓國,佢都會開始聽吓留意吓當地文化,買好演唱會同我一齊睇,我又會買飛陪佢聽吓band咁。生活係好苦悶,但每日總有細微變化。要唔想分享嘅,辭職、轉工、屋企都可以係你都幫我唔到,講咗盞你都擔心,唔洗同你講啦。
同居緊,一齊八年
都唔係太多野講,收工返屋企就煮飯
洗碗坐陣就上床瞓
日日都係咁,放假又唔會去邊
日日都比錯雞脾咩
舉個例姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞