有無人一直鍾意緊個無可能一齊既人

121 回覆
134 Like 2 Dislike
我明啊
我未試過有呢種互相欣賞 互相需要嘅感覺
但佢flirt完我
我同佢表左白 佢話佢要追尋夢想
叫我唔好阻佢...但佢又照搵我想我留喺佢身邊咁
我未試過咁辛苦
辛苦過任何一次拍拖
我好鐘意佢
如果佢無鐘意過我 直接講啦
做咩講追夢想?

點解要俾假希望我
same here...
慘在大家都明知大家無可能,但又愈踩愈深

不要再說了
佢比完假希望我 今日見到佢po相 有男朋友
其實我究竟係放唔低你
定係唔甘心得唔到你?

你對我咁差咁傷我 都唔明點解自己都係放唔低

+1 明明已經好傷 但就係放唔低

差到發我脾氣
差到係其他人面前唔承認我地close
點解仲係咁難放低?

最灰係無論有幾差 都會接受到
唔知為左咩 但就係唔想放手
除非我移民 如果唔係根本冇可能
同你相處個段時間 真係好開心
不過我知我hurt過你
所以而家我可以做既 就係祝福你同佢可以一齊
我唔介意比你用/zip時間 做你隻兵
只要你開心就夠
希望你會搵到一個好錫你既人
而家都鐘意緊一個冇可能一齊既人
有試過扮表白 但係佢話我地明知冇可能做咩仲講呢啲野 其實我唔明點解冇可能
唯有一直用好朋友身分關心佢 同佢講笑 吹水 同佢去玩
但係每次見完個心都會好唔舒服。。。。
唉 下一世啦 Hope to see u in heaven
其實我究竟係放唔低你
定係唔甘心得唔到你?

甘你老.....
好掛住佢
畀佢請左食3次檸檬 但另一方面又覺得佢一日未結婚我都仲有機會 係咪好矛盾 精神分裂
經歷緊
好想whatsapp佢同佢傾計
但知道佢已經有另1半 我同佢就無可能
就會諗無謂傾咁熟等自己咁痛
但原來都係日日咁掛住佢
日日咁掙扎揾唔揾佢真係好辛苦
有個男仔 識左起碼7/8年
間中會一齊出街 身邊啲fd都會問我係咪同佢有野
講就講好兄弟好姊妹

上年失戀個排一個電話call佢話唔開心佢就會出黎陪我 就算佢約左班fd踢波都好 都會黎陪我先
點知個排佢又散 但佢睇得好開 好快冇事

直到呢幾個月 佢拍拖了
我知人地有拖拍既就唔好搞人 將心比心
但普通whatsapp下都好冷淡
後知後覺既我會諗返會唔會其實我錯過左佢
但同個咁fd既一齊散左就真係連個朋友都冇埋
下一世求下你唔好改名
比我更容易搵到你 唔再錯過你...
鍾意左佢成五年 佢結左婚我都仲係放棄唔到 每日見到佢個心都仲係會扑扑跳
我地差唔多一年冇見 我對佢既感覺都好似淡左
但最近有另一個對象出現 我竟然覺得好內疚 好似背叛左佢咁 明明人地就從來都冇鍾意過我 而且就算對另一個人有好感 嗰種感覺都好似完全唔同咁
我係唔係呢一世人都已經唔會再咁鍾意一個人
如果我愛上 你的笑容
要怎麼收藏 要怎麼擁有
其實我究竟係放唔低你
定係唔甘心得唔到你?

+1 明明已經好傷 但就係放唔低

差到發我脾氣
差到係其他人面前唔承認我地close
點解仲係咁難放低?

最灰係無論有幾差 都會接受到
唔知為左咩 但就係唔想放手

身邊啲人講到佢幾衰
我都唔覺 我覺得我最了解佢
我接受佢所有野
我真係好鐘意佢
我鐘意個男仔三年,佢係雙性戀,呢三年同左無數個男仔起埋一齊,但我仲未放棄佢。

無論佢份人有幾壞,幾咁橫蠻無理都好,我淨係愛佢一個,而且唔會後悔
唯一解決方法就係唔好再搵
係就係會痛一排⋯
係就係會痛一排⋯

但再見返都係會覺得自己仲鍾意佢
我鐘意個男仔三年,佢係雙性戀,呢三年同左無數個男仔起埋一齊,但我仲未放棄佢。

無論佢份人有幾壞,幾咁橫蠻無理都好,我淨係愛佢一個,而且唔會後悔

呢d就係真愛啦
我鍾意左個男仔好耐
但我知道佢係鍾意女人
係就係會痛一排⋯

我以為係
點知見到面就打回原形
但我一定會成日見到佢
佢話 我當你係知心好友
咪唯有繼續做frd囉 可以點
寧願被fdzone都想一直喺佢身邊

梳 真係接受唔到

係就係會痛一排⋯

真係好痛
冇論做緊乜個腦都係諗緊佢
好後悔點解當初講狠說話趕人走
但當初又好理智好清醒咁同自己講放生人又放生自己喇
唔知自己想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞