[負碌足球] 利物浦 對 賀芬咸 I

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
文尼係咪連續3場踢足90min

好想輪換佢,但邊個代替到佢

鋒線黎講講到最重要一定係文尼

一定唔係某人囉 冇左佢利都仲有文尼 都仲識贏

依家踢到無咩form 前有前踢咁
預左比人屌 愈來愈覺得價岩應該賣古

“Think about the passes you have to make to get a player in a No 10 role in a position where he can play the genius pass. Counter-pressing lets you win back the ball nearer to the goal. It’s only one pass away from a really good opportunity. No playmaker in the world can be as good as a good counter pressing situation. That shows why it’s so important.”

問題反而係中堅 基本上馬貼隔離仲係染頭黎

唔同意
無古D進攻要靠兩翼推上去
中路完全打唔入
你見班中場一拎波好似見鬼咁嗱嗱臨傳
唔係就好似老母咁hold住個波打圈
今場贏到都係因為對面失誤咋

咁係因為我地果三個無個攻中,全撚部都係工中丫嘛
軒今場都幾多交失

完全做唔倒一個中場球員要做嘅嘢
咁都有人讚
成9日行行企企, 要兩個中堅衝上去分波
完全唔識現位幫波
防守係好呀, 但進攻好似少左個人咁啫
買個世界級攻中拍佢就可能啱踢嘅

都唔係佢負責進攻
真係前中後佢踢曬咩

防中中中攻中一腳踢

pogba咁
Matip so much more assured without having to worry about Lovren kamikazes. He'll grow another level next to VVD

既生摩何生羅
文尼真係好撚屈

破密集真係靠晒佢
屌唔知邊度又話佢出唔到

FPL 賣撚左佢
軒今場都幾多交失

咁都有人讚
完全唔識現位幫波

咁都叫行行企企
真係平衡時空

執左好多屎
水晶宮肯買沙高未

de Boer 堅係費物
今場matip好勁,守到btk燥晒
軒今場都幾多交失

咁都有人讚
完全唔識現位幫波

都唔係佢負責進攻
真係前中後佢踢曬咩

防中中中攻中一腳踢

pogba咁

比狗又借d以吹奏
Klopp: "Hard job to do. I've no idea how much we had the ball but it was a lot. We knew we would have to be patient."

Klopp: "The first part of the second half was really good."

Klopp: "I loved the goal, it was not a clear situation, it was a counter pressing situation. Dominic was awake so Sadio could score."

Klopp on Mane: "There's no doubt about his importance. You need a player for the decisive moment."
羅白臣今場就算d人話佢廢 廢極都未有摩咁廢 摩嗰種廢真係用文字解釋唔到

jelly係有左閘基本能力之下評論佢攻守做得好定唔好
摩另一個層次黎

咁robertson冇比人重點攻佢
屌摩場場都比人重點攻佢個邊

我地利迷好撚悲哀 有個普普通通正正常常嘅左閘已經好開心 但明明係應份嘅

Riise之後有邊季有健康正常左閘

E3好左一季嘅 傷完做文員

好耐無見過咁肯斬既正常左閘
左閘版賓納
入左蘇蘭基之後
對面中堅比佢牽制左 中前場d位係闊左d
正前鋒就應該做呢d啦
軒今場都幾多交失

咁都有人讚
完全唔識現位幫波

咁都叫行行企企
真係平衡時空

等陣又話鳩佢上去攻唔番去防守
好鐘意廢奴
勤力又唔獨食
Two Palace short corners in quick succession. Does De Boer even know who he's playing?

軒今場都幾多交失

咁都有人讚
完全唔識現位幫波

咁都叫行行企企
真係平衡時空

佢今場的確係進攻方面做得唔夠好 但防守佢做晒野喎 係咁包漏 執屎
好鐘意廢奴
勤力又唔獨食

Solanke射個下都係佢傳
軒今場都幾多交失

咁都有人讚
完全唔識現位幫波

都唔係佢負責進攻
真係前中後佢踢曬咩

防中中中攻中一腳踢

pogba咁

比狗又借d以吹奏

軒今場都幾多交失

咁都有人讚
完全唔識現位幫波

咁都叫行行企企
真係平衡時空

等陣又話鳩佢上去攻唔番去防守

有lulu係到佢未有得打btb囉
Two Palace short corners in quick succession. Does De Boer even know who he's playing?

btk真係黑人問號咁樣
Matip so much more assured without having to worry about Lovren kamikazes. He'll grow another level next to VVD

使鬼vvd咩
肯出沙高都差好遠啦
根本拍一個正常中堅
就算係Ben Gibsom呢啲都已經差好遠
Klopp on defending in last few mins: "We did better (than last week). We learned from mistakes (Watford). We kept a high line."

Klopp: "Big 8 days coming up, you can imagine it's quite difficult but Anfield helps a lot."

Klopp on Coutinho: "I don't think it means sense in life to that you think too much ahead. The situation is like it is. Nothing changed."

但係佢識放丹恩上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞