[負碌足球] 利物浦 對 賀芬咸 I

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
見有人話睇完今場賣得古,的確solanke入黎之後個段salah mane firmino 攻得好爽,但完全靠佢地個人意識走位同能力,根本中場無人將佢地嘅功能放大
若齋論功用,古係必要,如果前面三個咁打好傷
市場有古代替代品就好

恕我直言 基達如果黎到 古又未走 基達正選機會仲大
古你問心就算上季叫左最好 你都擺唔到佢入league XI

基達 來
唔影響古

只會影響老母,神軒

影響唔到神軒啦,神軒唔傷一定係正選

首先基達無咩可能黎 而且古同佢兩個位黎

古 keita

咁既3中場
古係咪入場睇波都冇?
見有人話睇完今場賣得古,的確solanke入黎之後個段salah mane firmino 攻得好爽,但完全靠佢地個人意識走位同能力,根本中場無人將佢地嘅功能放大
市場有古代替代品就好

基達 來
唔影響古

只會影響老母,神軒

古 keita

咁既3中場

分工清楚到
古係咪入場睇波都冇?

yes, 垃撚圾
有既話實影到佢
[quote]軒今場都幾多交失

完全做唔倒一個中場球員要做嘅嘢
咁都有人讚
成9日行行企企, 要兩個中堅衝上去分波
完全唔識現位幫波
防守係好呀, 但進攻好似少左個人咁啫
買個世界級攻中拍佢就可能啱踢嘅

都唔係佢負責進攻
真係前中後佢踢曬咩

而家邊有中場係淨係負責搶波
唔係叫佢攻上去, 而係好似謝拉特臨尾幾年踢嗰個位咁
現位, 迎波, 分番出去, 好簡單, 正常防中/中場中都應該要做
而唔係一有控球權就鳩企喺度睇中堅表演分波

唔係講咩
6號位黎講軒打得好過謝拉特
市場有古代替代品就好

基達 來
唔影響古

只會影響老母,神軒

古 keita

咁既3中場

好想要
古係咪入場睇波都冇?

背傷唔坐得耐
老母再係咁的表現
好快走得
古係咪入場睇波都冇?

應該無
市場有古代替代品就好

基達 來
唔影響古

只會影響老母,神軒

古 keita

咁既3中場

軒同基達兩個塞住住中場,前面擺咩人都得啦
市場有古代替代品就好

基達 來
唔影響古

只會影響老母,神軒

我覺得有基達,可以唔出古,兩個唔需要同場出都可以令利升一級
但絕對唔係兩個中間簡一個

TAA Matip 唔知出邊個好 Jelly
Hendo Lalala (宜家就Milner喇)
Mane F9 Salah
SLK

有咩事大師兄後備上黎
Can同老母隨時ready

can好過米拿 推波進攻有威脅 防守又差唔多
中堅真係無人

其實都係,中場其實仲有古積,覺得出佢好過出老母
Can其實可能係打中堅的選擇,但最大穫係佢好似Luiz咁會衝9左上去。。。同埋有時大腦短路
軒而家咪係謝隊最尾果兩三季個打法囉

包波 清波 後場分波

仲點解會話佢進攻廢

其餘兩個中場食屎又賴落軒度
睇左三場感覺Mane啲控波傳波都比上季好左

護波都勁左好多

打中間都得

今場左中右都見到佢
前場自由人

前面最有生氣係佢
會走位拉空間
古係咪入場睇波都冇?

背傷唔坐得耐

怪錯佢
神軒位置感好 逗位同執屎能力極高
分波唔算差啦 如果兩邊空位多 佢啲長傳分邊多數都到位
同埋佢啲45度吊波入禁區好撚有威脅
佢要做嘅野睇落好簡單 又唔impressive 但係隊波冇人做到佢做嘅野
古係咪入場睇波都冇?

應該無

入場應該會比人噓
市場有古代替代品就好

基達 來
唔影響古

只會影響老母,神軒

古 keita

咁既3中場

wilson origi woodburn 囉
話賣古係咪痴撚線 贏一場水晶宮就覺得對波好順?

依家屈到佢9月1日 是肯定.....

個別人高估佢能力 playmarker黎講 delivery問心佢好過邊個豪門?
我敢講衰過施古臣 最最重要係高普根本唔依重playmarker
仲要古deliver能力唔算最頂級
我重申一次 賣佢厚度會減少 但隊波 starting XI唔會差多

會差好多
佢d盤扭過人我地無中場做到
市場有古代替代品就好

基達 來
唔影響古

只會影響老母,神軒

古 keita

咁既3中場

wilson origi woodburn 囉
軒今場都幾多交失

完全做唔倒一個中場球員要做嘅嘢
咁都有人讚
成9日行行企企, 要兩個中堅衝上去分波
完全唔識現位幫波
防守係好呀, 但進攻好似少左個人咁啫
買個世界級攻中拍佢就可能啱踢嘅

都唔係佢負責進攻
真係前中後佢踢曬咩

而家邊有中場係淨係負責搶波
唔係叫佢攻上去, 而係好似謝拉特臨尾幾年踢嗰個位咁
現位, 迎波, 分番出去, 好簡單, 正常防中/中場中都應該要做
而唔係一有控球權就鳩企喺度睇中堅表演分波

其實你見唔見到人哋泊大巴 軒個位係最多對手捕住 ....
中堅分波佢補番位有咩問題

我就睇唔出今場對手迫得有幾勁
根本佢大安旨意靠晒對中堅去分, 大佬現位啦
中場都唔現位咪好似上半場咁一潭死水
不過史獨真係好沉
古係咪入場睇波都冇?

背傷唔坐得耐

怪錯佢

Players to hand in a transfer request:

Van Dijk
Coutinho
Mahrez

Players still putting a shift in for their team:

Mahrez
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞