外賣師親身說法《到底keeta有幾仆街?》

145 回覆
190 Like 48 Dislike
唔好送KeeTa單囉,反正你哋咁反中國公司
等係又要屌又要接人單做
樓上咁多亂屌
自力更新都話係狗
唔叫外賣架咩你地
一係做警好唔撚好?
做3單都有百零蚊個鐘
樓上笑人學歷低嗰班係咪俾外賣仔屌過老母嚟惡撚到

人地落手落腳做野驅動緊個社會
你又做邊行咁撚有貢獻呀
又係你呢隻熊貓打手
你唔做咪無人送
我等keeta 等得耐咪唔用
無人用佢就無錢
無錢就執
所以你唔做=keeta會執
咁簡單唔係唔試呀?
又真係伏伏地嘅 即係太接近開始時間就有危機
樓主你唯有開始時間10分鐘之後先接, 應該就穩陣啲
關我撚事
做外賣計返都可以有100+蚊個鐘
不過真係多勞多得 辛苦哂
keeta又快又勁低運費 遲到又有錢罰
唔似得另外嗰兩間大型垃圾外賣平台咁
規矩
真 重點真係快
隔離兩間垃圾等收皮啦
星期6 日做全日得17單咁少 要做幾個鐘先有17單 計埋有冇600?
keeta堅快又平,
絕對係良心企業
另外兩間只會用自取
你唔好彩啦
公司揀咗個派單時間run 個任務
之前用Keeta落order佢系統唔知做咩漏單,七點半開始等左個半鐘有多,到九點打比餐廳佢話睇唔到張單,餐廳都last order埋,之後打比Keeta客服話外賣員要等餐廳出餐先會送,我話我唔會理你Keeta 入面既流程係點,我淨係知我等左個餐好耐,叫佢即刻跟返張單,跟唔到就取消。

佢話會跟進,之後再等一輪發覺唔對路,我話取消張單,佢玩左一輪AI式答法「很抱歉,我理解你的處境」啲垃圾野,忍唔住屌撚左個客服一輪,佢先話因為外賣員工作繁忙,會即刻派返外賣員跟進,講完更加火滾,再屌柒佢話人地收緊檔啦你派乜撚野,同我取消咗張單佢啦,仲喺度屈個外賣仔忙,我打埋比對面餐廳話接唔到你張單呀,取消啦。

最後死死地氣退錢同比返coupon最撚燥係望住個客服擘大眼講大話,自己問題喺度瀨屎瀨尿
仲要客服勁快覆
有次倒瀉野
個車手影比個客服
就即刻打黎話退錢
我都有去送、我有 bachelor 架
咪係 無人送外賣、佢地無嘢食
唔好話倒瀉 你寫走蔥佢冇撚走到既話
Keeta好似會罰間餐廳錢嚟賠俾你
甚至叫間餐廳退哂成筆錢俾你都得
唔係Keeta 出現
閪熊同袋鼠仲收緊最低消費80蚊,計埋運費同平台費埋單100蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞