呢幾日同條女扑嘢扯唔起

172 回覆
401 Like 40 Dislike
肌肉魔法使馬修
其實唔係會有一次突然硬到鋼咁跟住就無事

係過程黎
每次搞野都唔同,有上有落,但慢慢積累點都會好轉的
有時放鬆啲,好似可以硬啲,點知臨入又軟番
有時入左幾吓走去戴套又軟左

有時都唔特別諗,完全唔硬就用手幫對方搞掂就算
然後聽到佢叫,自己又硬左

基本上如果你有晨勃嘅話
搞野會軟都只係心理問題

其實男仔係比較蝕底
因為平時打飛機
淨係識得集中條J嘅刺激
好多時射完就算,唔識得慢慢享受

要探索下身體第二啲部位都可以撩起有性慾
可能係耳仔,乳頭,後頸之類
唔好太在意佢硬唔硬

同你partner傾吓
試吓搵啲大家都舒服嘅方法慢慢探索下

最大部份都係自己嘅心理要調節
就算最後入唔到都好,可能今次硬嘅時間又耐咗少少
又或者搵到自己新嘅刺激點,都已經好好
唔好諗住今次一定好硬,一定要入,一定要射etc

如果喺床上發現自己不斷諗條J既表現
可以試下shift去「一齊玩,令對方舒服」既心情
用手用玩具同對方玩
等佢come左自己又冇咁大壓力,佢都滿足

過程中你都會發現自己
除咗刺激條J,點樣會turn on到

另外可以試下meditation,靜觀之類
試下用app,headspace/ 賽馬會心導遊 嗰啲
可以提高你對身體嘅敏感度,同時個內心唔會咁分心
專注當下每一刻身體嘅感受,自然就會享受到多啲嘅刺激
就算唔係性事,對自己個人提升,面對壓力都有幫助的,唔了解吓自己嘅情緒健康,第時老咗好容易有中年危機

總之記住,你越刻意去諗,就越唔得
如果真係搞唔掂,建議試下揾sex therapist
可以同partner一齊見,最後都唔得先食藥

唔好覺得自己唔硬就無用
Sex唔係番工,無KPI無objective架
最緊要你哋玩得開心,放鬆d,Have fun!!!!
一日要做幾組?
鐵拳無敵孫中山
巴打,你呢隻好高劑量喎
唔好食咁高劑量啦
飲食台
係,我隔日食的
如果日日食可能要揾隻少啲劑量

不過好似好多人都係缺zinc
我食之前,指甲成日都有白點
基本上10組
每組3分鐘
買過新嘅好過啦掉去環保桶添呀唔係比人罰錢就無謂啦
仇女定仇仔
係囉, 人地活塞男對住公園返板都起到機
熱情淡了嗎
想抽身了嗎
唔夠瞓咋?
直接熄燈啦
black bible
school days
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞