呢幾日同條女扑嘢扯唔起

172 回覆
401 Like 40 Dislike
鬼父
我發覺係心理問題多,打飛機就晚晚都好硬扑嘢有好多嘢一影響心情就會屌屌下遠好撚無癮個心態一轉咗就好難搞返掂
以我理解,扯旗嘅流程如下
(1)從視覺,味覺,聽覺獲取性刺激
(2)大腦消化性刺激,開始落order叫身體做野
(3)開始充血,然後維持硬起

咁扯旗唔夠硬,硬左維持唔夠耐都可能係...

以(1)嘅角度睇,可能係性刺激唔足夠

睇開黑絲NTR輪姦,眼前清純就唔夠刺激
平日打飛機習慣chok好快,宜家慢慢磨冇feel
環境唔安全,驚俾人發現,令你分心

以(2)嘅角度睇,可能係心理因素

愈係在意自己硬度,大腦就會優先處理呢份焦慮嘅危機感,佢會cut走曬所有嘅性刺激,落唔到order去扯旗

feel到自己唔夠硬個陣,唔好太在意個硬到,愈在意就愈快軟。一係俾自己先休息調整心情,一黎叫自己放鬆感受下對方個樣個身材,唔好令自己個腦focus左係個危機到

另外,千奇唔好以為夾硬屎忽個下幫到手,佢會短暫幫你充血硬左幾秒,但呢下會cut走你嘅性刺激

要埋牙個下先軟係好大心理壓力,第一次fail左就會留低陰影,下一次要埋牙個陣都會驚。試下唔好諗太多,先叫另一半用冇壓力嘅方式幫你起機,手同口都可以,放鬆身體感受快感唔好諗咁多就可以

以(3)嘅角度睇,可能關身體事

夜訓或者返完工好攰,本身冇energy去硬
充血即係關血管流通事,本身練跑做心肺訓練
扯旗關荷爾蒙事,深蹲呢類重訓可以增加睪固酮

簡單黎講,定時作息,規律運動實幫到你

_________
通常睇泌尿科醫生,都係開藥俾你
藥物嘅效用主要為,阻止或減慢碌鳩血液流走
d血有入無出,自然充血良好硬到無朋友
不過始終要有足夠性刺激先有用
唔會無啦啦扯旗嘅

先了解自己係咩原因,再慢慢對症下藥啦
魔法戰爭
認真答,心理上搞厭左條女
K!ON! 輕音部
食唔夠
唔夠訓
笑死
去藥房 搵單眼佬啦
搵葉劉幫你起機啦
lm
有。。
心理問題 Ching 試過帶com軟,個腦就成日形著形著
死人妝
真心work

做完腳之後第2,3日到啦

條J真係硬邦邦
植物界偉哥-韭菜
師兄around食左幾耐開始可以正常返
茶印度神油
有時係愈屌愈覺得好撚悶然後就軟左
圖片支援

去買咪有
夜晚熄燈做,條條女都係咁上下

ps 記得落窗簾,唔係唔夠黑
你幾大?
必利勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞