[網球] ATP & WTA 討論區 (48)

454 回覆
0 Like 0 Dislike
你啱啱開始睇網球?

佢係贏得14次French Open 嘅泥地皇拿度嘅學生
我尋日睇先發現佢個正手已經copy左校長個正手,球球都梳頭
依家好多球手都有呢野啦

球皇祖都有
睇唔出佢咁後生
咁梅總係咪成日屌鬼 依2場好似躁狂咁
佢最憎打clay 原罪😂
“When I came to practice on clay first few days, I was hating my life,”

https://www.express.co.uk/sport/tennis/1772968/Daniil-Medvedev-clay-Italian-Open

https://www.youtube.com/watch?v=pgWKBE6hh3w

梅總屬木, 泥地有水, 所有唔夾
Good news to him, he can go home now 😂
但梅總最後都有同球證say sorry
睇黎都係罪奪冠

依家真係天下無敵
唔知有無機年度全滿貫
其實宜家梅總開波弱化 技能點晒去底線磨波
泥地變相未必咁差 係擊球唔夠topspin
底線係相當穩健 短波同網前就仲有大把改善空間
Monte Carlo都係睇好祖同屎兩位兩屆盟主
全滿貫言之尚早啦
咁早燈 啱啱先泥季
Barcelona ATP 500 draw, with Rafael Nadal vs. Flavio Cobolli in the first round!

The winner gets a top 10 opponent in the 2nd round: Alex De Minaur
Rafael Nadal thrashes Andrey Rublev 6-1 training at Barcelona Open
Training
Zendaya
暫時屎真係全個MC打得最順嗰個
睇黎又要退出了
cc要復甦了
屎屎反手勁到
求link
屎屎咁撚勁嘅
罪人打泥真係差咁啲,撞正屎屎攞過冠軍嘅monte Carlo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞