有冇人講下靚仔係咪真係唔洗溝女

44 回覆
17 Like 5 Dislike
會,讀書會比女同學送禮物,返工就成日比人問有無女
證明你唔係靚仔

香港一樣唔少女做主動

當然冇鬼妹咁開放啦

但係明示暗示一定唔少
學生時代比女溝過之後就冇 都要主動

話時話學生時代唔應該拍拖肯定係拍唔到果班鳩up,千祈唔好比佢地影響
試過幾次俾啲女仔主動搭訕
真人真事
個fd係靚仔嚟
我帶過佢去唱k 同場fd搭fd 十條女
佢唔出聲坐喺角落頭 靜靜聽人唱歌
深夜散場 有幾條女問我想拎佢wts
啲女係咁chur 我就比咗佢哋
後尾聽過佢哋分別都有出過街約睇戲
睇完戲爭住問有冇下場 啲女係送上門咁
仲要啲女係ivy so之類港女樣 再sexy啲
有啲嘢你未靚仔過體驗唔到
笑死
你未靚仔過唔知啲女幾主動姐

利申:女
上次成班fd討論點溝女
我話唔會問靚仔A
話佢次次都比女溝做廢人
食殘廢餐
但係就好好奇樣衰B點溝女
仲問過佢個ex點解咁樣衰都比佢溝到
咁B個Ex點講?
話佢都唔知
追問下就話細心
啫係廢話
有個靚仔朋友(可以拍戲做明星嗰種)
讀書成績好差,公屋窮L,打份牛工,佢條女追佢

條女樣中下,有錢,廿幾歲就買咗樓
非靚仔,溝過吓女同時都俾女溝過吓。

人揀你時,你可以唔啱say no
同理你揀人時,人哋都可以唔啱 say no

仲未計拍落後嘅上上落落

俾女溝/主動溝女 都無乜特別,都係會有失敗有成功咁。都係平常,爭在你主動定人哋主動。香港啲女喺少啲主動咁解,唔代表無。

自己主動時嘥自己時間唔緊要,自己揀的。
最緊要唔好嘥人哋時間,想試下夾唔夾其實去2次街、吹幾次水就夠。

有時寧願食自己都講清楚少少,唔好諗住攞人著數就可以好聚好散。直接no 定約幾次普通 social 都夠決定。
中上樣
啲仔仔女女成日望住我含春笑
明顯係你性格閪撚到你個樣都救你唔到
你個結論係好正確
不能完全成正比,又冇話過係零正面助益
唔明點解咁多人負皮你係咪唔識字
呢個真

起碼靚女會打開定門比位靚仔入

但個靚仔起碼都係有返點上下質素同內涵

唔係齋靚仔就算

所以靚仔都係要溝女

只不過對靚仔嚟講溝女唔係問題

而係點樣先識到靚女同溝到先係佢要面對嘅問題
其實唔知算唔算溝,但同條女相處一陣就會feel到條女有啲野,之後就會同佢地玩下啲曖昧嘢,小flirt一波咁,真係有興咪再further action咁囉
如果對方都係靚女咪要溝下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞