有冇人講下靚仔係咪真係唔洗溝女

44 回覆
17 Like 5 Dislike
反而係被女溝
可唔可以分享下讀書時期嘅靚仔係點,有咩著數
你唔係靚仔
講你聽等你自己係到ff係害左你
面對現實啦
Push
係 我係
唔係
要 因為佢地睇上眼既女比一般女更靚 要花時間溝

average 既女就自動送上門 唔洗溝
咁試下答
好撚煩㗎 成日有啲豬閪恐龍行埋嚟
冇任何著數
仲明明係處都比女話花心
比其他同學排斥, 冇朋友, 成日串你媾哂D女, 唔同你玩
嘗試去媾女, 但比女串悶, 波都未摸被分手數次, 但D女就去左媾古域仔...
會有被女媾, 但接受唔到牛頭馬面, 冇接受
以上係2X歲前經歷

2X歲後, 同年D女開始貶值, 又有D女明白, 男人個樣係點都一樣花心, 不如食個靚仔都可以IG曬下命, 命運先有轉變

所以靚仔完全冇用, 係性格 . 性格玩得, 樣衰都多野食.. 食女同個樣既關係不能完全成正比.
靚仔基本上等於有名牌大學畢業證書一樣,你會容易啲得到面試機會,但係最後間公司請唔請你仲有好多其他因素

你哈佛畢業多數都唔會apply啲濕鳩公司=靚仔好少機會會去溝啲條件太差嘅女一樣

咁樣講你會唔會容易啲理解
都要做啲嘢嘅,不過比普通人輕易同簡單
有啲情況細如做個眼神,噓寒問暖,幫手斟杯水已經引到囡囡主動埋身

靚仔既話返工成堆女同事會約佢食飯,俾下野食佢
唔靚仔既同事就
係睇字都覺得你個人閪先比人排斥
但真靚仔係會比女聊佢講野 而唔係串悶
接受現實 你同靚仔扯唔上關係
你只係因為衰格又令人覺得你係厹既普通人
唔少女主動埋身係真既
但衰啲講句 嗰啲通常都睇唔上眼
全部肥婆埋身都無撚用啦
做靚既女人就真係爽
男人咪又係要搵食
香港女仔大部份冇自信,唔會做主動,最多係偷影靚仔
睇吓你有冇要求
如果只係想要個女朋友 係
但要有質素 一樣要追下
唔係,但你肯溝會易得米咁解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞