十國政要 聯署公開信 促釋放雙學三子

438 回覆
1671 Like 25 Dislike
咁少人推
呢個信息聽日遊行很有用
又柒出國際
政府又柒出國際
pish
不推不是人
強國猿係要搞大件事 係港共政府到搵個有腦既真係咁難?
阿爺更嬲

會話呢班撚樣干涉國家內部政事

之後都係唔放

爺你老母
話說當初 劉曉波 係北京監判果陣

美英法 既大使都去埋法院旁聽

但一樣救唔到佢
香港正苦有支那支持真係驚你老鼠

咁就要睇下會唔會出動到凍結香港/中國政府高層海外資產呢招

為佐佢地3個 難D
竟然仲有政要肯幫香港出聲
David Matas
Human rights lawyer, Canada
加拿大人權律師

唔好講笑
呢位係大支野黎....(仲要係好撚大個隻)

做過賴昌星代表律師
He represented Lai Changxing in his extradition proceedings.[7]
香港正苦有支那支持真係驚你老鼠

咁就要睇下會唔會出動到凍結香港/中國政府高層海外資產呢招

為佐佢地3個 難D

凍結香港唔出奇。最好係凍結啲富豪資產,保證即跪
有救啦
連結外國勢力
David Matas
Human rights lawyer, Canada
加拿大人權律師

唔好講笑
呢位係大支野黎....(仲要係好撚大個隻)

做過賴昌星代表律師
He represented Lai Changxing in his extradition proceedings.[7]

發表調查報告指出強國用政治犯宗教犯器官做移植

分報告coauthor就是David Kilgour
推上a1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞