港女24小時 全天候直播 娛樂大家

403 回覆
8 Like 227 Dislike
你自己做,唔好逼人做
反正你咩都做唔到㗎啦
咁你想點?
你依家個問題似係你自己想點都唔知
偷窺狂要受害者變成暴露狂滿足佢地既慾望
睇佢狀態唔似流料
但有幾多事實同埋有幾多係搞佢嘅人偽造比佢嘅資訊就唔知
佢明顯已經出左事,啲黑社會係會故意搞到人出事。
就算佢講嘅係真嘅,只要搞到佢出事就可以有藉口封鎖全過過程變成合法嘅事。
冇迫你做唔係你覺得仲可以點
死抄狗肯入黎啦咩
有冇興趣同樓主拍拖
你認為我拍拖呢啲嘢好易話為
果個女仔如果稍為有咩唔問題我都會立即會逃離果種,唔好話咩樣貌身材先。
你認為我係果啲隨手附近嗱件餅嚟食果種
我呢啲係不斷畀人呃畀人陰果啲嚟,十幾廿年前已經學識選擇嘅重要性
基本上我絕對比啲女仔更嚴格去選擇異性
[quote]唔好扮哂野,你地都識我

https://youtu.be/EfpA6RhcKs4

講故姐,使唔使咁認真
睇佢狀態唔似流料
但有幾多事實同埋有幾多係搞佢嘅人偽造比佢嘅資訊就唔知
有冇興趣同樓主拍拖
你認為我拍拖呢啲嘢好易話為
果個女仔如果稍為有咩問題
我都會立即逃離果種,唔好話咩樣貌身材先。
你認為我係果啲隨手附近嗱件餅嚟食果種
我呢啲係不斷畀人呃畀人陰果啲嚟,十幾廿年前已經學識選擇嘅重要性
基本上我絕對比啲女仔更嚴格去選擇異性
寫多左字改返
但係你前幾日先開post話單戀完
我有話過唔搵咩
你果然係思覺有問題喎
你一定好緊慎
小心d揀好 死抄狗好多線人
埋你身只係想攞料
今晚電撚死你
你弱智點解電我
多左人今年先識我
係香港拎工作簽既都好似突然都識我
以前唔係咁
個台灣女仔係香港工作玩我
以前冇咩台灣人識我

呢年係咪政府比左好多人知,
我就黎被人玩死啦,
我再唔使做實驗品
樓主會唔會覺得 已經冇嘢想做,所有嘢都冇所謂?
講咩?
其實佢而家講嘅事同我發生緊嘅事情都有啲相似,但你地如果有時間上網查下好多kol其實係啲黑社會試驗嘅人版嚟,如果自己睇唔明搵啲識呢方面嘅人睇就知咩事。
而家我身邊呢啲大字頭同弱智勢力都係想搞到我出事,之後佢地勢力就會將成件事嘅始末改寫,變成冇頭公案嘅方法,(如果有人查先係)但如果冇人查成件事只會係無聲無息咁過去,佢地仍然可以搵其他人繼續做呢啲佢地唔會蝕底但人地就會破壞一生嘅事情。
但係好老實
佢地對我做破壞嘅事
其實係破壞緊佢地弱智九族所有人做十世都做唔到嘅事情
可能佢地會搵其他傻西去幫佢地完成一啲事,因為有資源就會有人出力
但在我呢方面嚟講佢地永生都冇可能,呢樣野係所有人都會失去嘅事,總之佢地弱智勢力係完全冇可能做得到。
但呢樣野解釋都多餘嘅
因為絕對永遠唔會發生。
係神比你地既考驗黎
我冇信宗教其中一個原因係大字頭其中嘅神棍攔截,第二樣就係我唔信神會有什麼考驗
樓主睇佢既感覺就好似我地睇樓主咁
參詳下
參閱下添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞