巴士大媽大叔大聲播片騷擾全車 港女播大悲咒反擊 結局爽爆全網

143 回覆
340 Like 3 Dislike
01啲標題真係…….
試過
同兩個fd,分開時間播三部機不斷shark
唔止, 仲有好多學生都係聽YT普通話
咒術迴戰
ehu ~~~~?
呢啲咪德政
其實普通話仲有一個原因覺得煩
就係太高音 又唔純
如果用台灣 台語 會立即舒服d
普通語真係好un 耳 咁多種講法 係都要用最唔舒服既北話去做普通話 好垃圾
我都覺得應該係靠自律。但好多仆街
所以先叫大家討論下

唔好講車箱 早排我住私家醫院 雖然係住3 4個人一間既房。但都有d仆街成日係房開大個speaker播野。間醫院已經有獨立電腦電視比每個床位既人用耳機聽。條仆街係要用手機播。搞到我病住都要屌7佢。

心諗自己唔舒服都要開speaker嘈9人,正仆街。
Killerjo
有咩好討論
你咁樣最後只會變日本
傾電話要落車傾
咁撚大個人
自律啦
你真心唔明,定假膠

街外嘈係有規律,係背景音噪,你電話播o個d 係滋擾性,
如果唔係,康城區民投訴個高頻聲就唔使理啦,咁細聲

分貝係細,係滋擾性強
部分人年紀大咗,自覺有stake in society
可以任性為所欲為,所有後生都要聽自己支笛

PS唔係所有人上年紀都係咁,但事實上遇過啲長輩,由於仔女係絕對服從自己 ,就以為所有後生都應該要聽哂自己講,就算自己無理,都有資格取鬧
佛經機
死賤種
你呀講緊
哩排巴士開始有廣播叫人細聲啲
扯蝦聲跟住
明明播埋俾其他人聽
一D都唔自私囉
呀~~~~~~呀鴉,呀鴉鴉
依家香港人係咪唔記得咩叫面斥不雅
宜家啲阿叔收斂咗 反而係南亞同印度個班生蕃

又嘈又大聲 要迫全世界都聽佢哋講嘢咁

最好笑係全車都冇人出聲
咁撚雙標既喂
港鐵,大家樂大快活,甚至商場醫院都超級多人開大喇叭播片

明明有耳筒都唔用係都要大聲周街睇片
幾個星期前搭巴士先聽到有對小朋友玩game定係睇片係播英文,隔離老豆老母都冇叫佢細聲啲。我同佢哋講細聲啲唔好騷擾人哋休息(當時巴士有啲人瞓緊覺)。啲老豆老母有冇教小朋友搭車唔好大大聲播片?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞