PhD 過來人分享 心得(15)+集中討論區

642 回覆
8 Like 3 Dislike
咁又係呀,你比開啲東洋對狗咁玩喺面對面,我就隔住個mon嚟撚你,level係弱啲㗎啦
但呢個以白卡黎講有啲太正常,只算一個無聊嘅弱智,冇咩觀賞價值
唔夠你條柒頭扮立法會議員諗住爭取「手Joke」支持嘅情況下,俾人拋棄,然後隔住個mon好嬲好嬲個樣咁有觀賞價值
即係我覺得如果你想侮辱我嘅話, 建議你可以俾多少少心機同創意
冇諗住侮辱一隻狗,而且你呢啲去撚咗日本都唔返嚟嘅社會垃圾,如果真係要侮辱,都係面對面好啲啦柒頭
睇死你都唔夠返香港嚟場面對面辯論㗎啦
屌, 因為低質過頭, 太小學生, 我真心忍唔住笑左出聲
廢就廢啦垃圾睇死你都係驚返香港,然後比有關部門就住你黑暴期間啲on9 post秋後算帳

你都係聽吓呢一位五年前勸你嘅ching講,做一個「收嗲嘅戇鳩」啦
睇在你今日引到我笑份上, 俾個正評你
你可以cap埋圖, 我唔輕易俾正評的
唔敢正面回答我哋就潛一潛水啦柒頭,問緊你夠唔夠膽返香港呀走狗
原來係小朋友
睇佢講野都知係小朋友
見冇人覆你咁慘,要自己連覆兩次,答吓你啦。虧你自己讀到PhD,但啲邏輯差撚到,如果除返緊學就係小朋友嘅話,咁按你呢套講法,呢個Post讀緊Year 4嘅users都係你口中嘅「小朋友」啦連怪你喺日本比人集體欺凌,終於知道個原因,原因係白痴嘅
你仲慘過件「可以點呀」,佢邏輯已經差啦,你睇完仲要唔消費就直接附和佢,同一隻冇邏輯嘅跟尾狗毫無分別
知識同理性唔係必然真係講得好啱

好似動物咁亂咁咬人,人身攻擊完對方之後就以為自己「贏」咗沾沾自喜穫得快感。仲要投放大量時間mon po咬哂在場每個不滿佢嘅人先滿足。淪落到冇其他更有意義嘅野去做,要將時間用喺網上亂咬人黎取得快感滿足自己嘅獸性,其實幾可悲

可笑嘅係佢仲要 Undergrad。而家大學教育真係好普及
講到自己好高尚咁,咪又係一隻無邏輯嘅應聲蟲,真可憐
如果返去未有internet嘅世紀,我地根本唔會見到佢
有咁上下教育背景,你圈子自然唔會有呢類白卡(但有學術白卡

雖然成有人覺得咁啲平台特別多弱智,但其實係因為大家上到網,所以弱智先會更容易被看見,而某啲平台更有效地俾你睇到啫
弱智同痴線先係人類原廠設定,理智思考係教育訓練下嘅結果黎,咁訓練必家定有成功失敗
你回錯人?
我冇響日本讀過書
佢可能要update下佢本簿仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞