有冇人已經pre order左wooting 80he?

42 回覆
2 Like 5 Dislike
我見好多人買完60he 又特登改軸 買完返嚟原裝唔好用?
原裝反而係膠殼難頂啲 換個tofu 60 就fit 晒。軸原廠有隻黃色lekker 45 會輕啲,建議用落有需要先換。
有冇用過ss apex pro 2023?

想知如果我買返嚟就直接用,咩都唔改,有冇咩大分別唔想買完返嚟又要額外買一堆嘢
額外換野係為咗打造end game keyboard. 唔係話wooting 本身有問題。
你用60% 同full size 比…假設唔會side by side 比較使用體驗,最大唔同應該係profile setting. Wooting 唔洗裝任何野,上網可以set key/profiles 又可以keyboard 扮手制。key mapping方面 wooting 可以做多啲野。Steel series 你自己研究下。
醉鹿算啦
買咗膠殼 想買多隻raw zinc alloy+磁玉
仲用緊lamzu?
啲qc愈做愈垃圾, 全部掉晒, 還是得用VAXEE
有冇細mouse?
問咗下個月出xe mini, 買硬,np01s都算細但好難用
而家最好係佢?
買咗3隻maya, 頭2隻係第一批次,買返嚟較個click都較幾粒鐘, 第3隻係新批冇咗post travel但啲掣冇回彈咁款,放棄了,加上大陸嘢用公版無線,多啲干擾都唔得 如果唔計呢啲問題maya真係細mouse endgame, 可惜
我會話係,XE個shape係對稱mouse入面最好,不過mini可能最多減到60g, 唔完美但都夠用嘅
Zowie話今年全系列更新無線, 觀望下,U2除咗click其他地方都合格,係差個4k
two he/60he+/60he出咗咁耐都仲未有分銷商拎貨
你仲話要等減價
唔會有分銷商, 啲錢自己嫌唔好?千幾兩千蚊買隻業界最強keyboard都嫌貴😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞