有冇人已經pre order左wooting 80he?

42 回覆
2 Like 5 Dislike
white zinc alloy
pre拍拖?
Rich. 買左打機會勁啲
聽講會
尤其係玩要反應既驚
https://youtu.be/glQNEbh79xg?si=H7SlSSs-Yj273Zww
我覺得未來幾年analog switch會成為gaming keyboard主流
到時打機唔用analog switch會好似而家比人笑打機仲用membrane keyboard咁
用緊60he
大細問題唔打算買80住

呢度啲人笑買咁貴analog keyboard
佢地唔知呢個野係貴在全球最精準analog之餘同最強及方便的鍵盤driver及設定,咩razer logi 大廠出的完全係唔及佢果皮
本身有60He, 有啲心動。但覺得自己係想要(want) 多過需要(needs). 等購物欲冷靜下先。
Razer唔係有analog switch咩?呢個有咩特別
呢隻係第一個做rapid trigger既牌子
同埋software好用過razer個隻好多
打咩GAME先有優勢....用依個KB
最主要係用WASD既驚
個少少錢,買佢老母臭閪啦。
唔玩fps唔玩音驚仲有無用
應該係要精準控制移動既驚就要用
可能有d動作驚都可以用
如果唔係應該都係asus個d c伏d
睇落wooting好似都係有wobble
我8月收到個keyboard再報告
好撚貴
等大水時再等分銷商大貨買, 減低售價先買了
25年見
60he vs 80he 點揀好?
:60he
:80he
UwU
wooting最近個次live
show左80he個第2代switch好聽左勁多
同埋wobble都少左勁多
好期待了
希望同我隻asus RX一樣個switch咁結實
你打機用得幾多個制
呢度有一半都係搵笨

買呢隻係咪就唔搵笨?
冇人pre order?
Pre order 左 zinc alloy version
係咪有線keyboard嚟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞