[PolyU] 紅磚大學討論區 (76) - hello summer sem

384 回覆
1 Like 2 Dislike
Sor 講錯,係tutorial
話說想問有無人係揸車翻學嚟緊如果諗住揸車翻學嘅話想知啲人會泊係邊見poly停車場本身好貴
我試過一排 停隔黎商場
唔撚洗同人金鐘逼
識兩個都係泊對面紅磡站

想問下上堂既notes係邊到搵
通常blackboard有
係每科既content
想問下各位有冇CAR M 包Chinese Reading and Writing (CR/CW) Requirements嘅科推介
想問有冇Msc in IT 嘅 ching
Msc 同學完全冇人討論
Email都入唔到 都唔知係咪聽日上堂
Class schedule又冇寫日期
就係今日開始上想識下人
parttime定fulltime?

上星期去orientation day好似好多人都唔係local

btw有冇整時間表好介紹
以前用mytag好似冇update
想問吓啲notes點download
我pt就係見9成都中國人所以想上嚟搵同學
我都係用estudent 個easy planner砌time table
開blackboard去個course 㩒content 就有
想問下點將timetable入落calendar
login eStudent,home page嘅右下角就有粒掣叫timetable download,跟住喺class timetable嗰行揀返今個sem就得
公眾假期/個別courses嘅special arrangement就要自己mark返
想請問APSS2S09會唔會真係伏到冇人有
Workload預咗大,但啲老師會唔會好西?

想盡快清走SL,但係得呢科冇撞Timetable
Year幾 我寧願等多個sem都唔想要APSS
如果讀兩個sem既SL 大多數service會第一個sem做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞