Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 676 限量玩轉傻炒

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有冇人覺得dx06 dx15已經好靚
話之前個隻有幾靚係用嚟自己呃自己
玩具緊係有新買新
batman同spiderman都係生金蛋既雞嚟
搞咁耐都係呢啲質素
話時話佛誕前有貨派未
肥ben上年先開始做依家先redo個身
實際上隻野做左一年都無
今次咁都死撐想抽水好L肉酸
對比例咁高要求, 個頭咁細又冇問題
因為佢職責一句都唔可以唱好ht
Ht會8折已經冇對手
8折萬歲
Inart個價同花嘅時間一定要贏HT先有生存空間 否則唔好出啲HT出過嘅野啦
其實inart的細節度會比ht好 分野仲係到
頭的紋理 手型 配件 上色等是同ht做開的大貨唔一樣 精細好多

我本身有dx06,不過買咗咁耐
所以都想訂新
認真?
願聞其詳
聽你講完個心都安樂番
7500都抵番哂
係好啲 但派唔到貨
即刻抵晒 繼續等

仲有時間擺得咁整齊添仲唔贏到開巷
好簡單
鍾意Hottoys 就繼續買
鍾意Inart 就繼續買
兩邊都買又得

點解要吓吓要二元對立?

ps 我兩邊都有訂
【太古城中心 X Hot Toys 「 星球大戰:黑暗之力」主題展率先預告!】

星戰迷們,您準備好了嗎?Hot Toys X太古城中心將於4月27日至6月2日期間攜手呈獻「 星球大戰:黑暗之力」主題展覽,為您呈現一場前所未有的𝓓𝓪𝓻𝓴 𝓢𝓲𝓭𝓮之旅!展覽以星戰浩瀚宇宙中最引人入勝的黑暗面為核心,帶來電影級的大型場景裝置、1:1原大雕像、Hot Toys全球首次曝光的極像真 1:6比例珍藏人偶、特設期間限定店等精彩內容等您來探索!別錯過這場夢幻星戰盛事,敬請期待更多活動資訊及獨家限定產品的公佈‼️ 

📌太古城中心 x Hot Toys 「星球大戰:黑暗之力」主題展覽及期間限定店
日期:2024年4月27日至6月2日
時間:星期一至五:中午12時至晚上9時
星期六、日及公眾假期:上午11時至晚上9時
地點:太古城中心二樓中庭及中橋

備註: Hot Toys Limited 保留更改上述活動之條款及細則的權利,如有任何爭議,本公司將保留最終決定權。

#ThePoweroftheDarkSide #StarWars #Lucasfilm #HotToysCollectibles #HotToysHK
#星球大戰黑暗之力 #Cityplazahk #LIVEHAPPY快樂識放
臭帽識做
阿活都識做
今次呢隻真限
後門交收
2款在手的inart都見到模具上的分別
上色真是全套一致 唔會ht咁手型地台必定hea膠

Dark Side呢堆唔多夠力
半價8折未出貨咩都有
得2隻是新

有Dark side anakin一隻先有力
出埋Bbq斷手腳 suit up?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞