Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 676 限量玩轉傻炒

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
半價玩家大獲全勝
正式宣佈俾訂嘅都係弱智(利申:弱智
半價唔係問題,有咩理由the batman可以多貨到8折都賣唔哂
仲要全派冇耐,仲有+幾百水位,真係痴撚線公司
賣左兩日都仲有
心動了
星期一幾點開始排好
真咩
竟然,心動想放添
如果冇就去啦抵玩又高質
放工仲有我先考慮想睇吓實物咩料
做善事
佢半價賣 應該仲有錢賺
一早收到風 Inart準備派,倉底都拎出黎8折打殘佢
訂左既冇所謂,買多隻溝淡 下次唔好啦
咁樣搞法又少左人訂, 然後少人訂, 之後又炒起
開始新一輪歷史循環
自從佢開多左鋪就搞到依家咁,你叫長期幫你訂個堆玩家點算.真係慘撚過食屎,間唔中先得一隻炒起比盡+500,折就仲要平過會員卡間唔中又半價,我全部唔訂依家收現連炒起個堆都冇噴咁多錢

仲有你張會員卡就收皮啦折又折唔夠,優先又冇我份,年年年尾就送堆垃圾比會員,仆你個街牛高馬大你比件s碼tee我,燈箱就依家益班半價友,我屌哂你班坐office傻鳩,仲要玩鳩埋自已鋪班staff做人肉錄音機
自從佢開多左鋪就搞到依家咁,你叫長期幫你訂個堆玩家點算.真係慘撚過食屎,間唔中先得一隻炒起比盡+500,折就仲要平過會員卡間唔中又半價,我全部唔訂依家收現連炒起個堆都冇噴咁多錢

仲有你張會員卡就收皮啦折又折唔夠,優先又冇我份,年年年尾就送堆垃圾比會員,仆你個街牛高馬大你比件s碼tee我,燈箱就依家益班半價友,我屌哂你班坐office傻鳩,仲要玩鳩埋自已鋪班staff做人肉錄音機

除左呢句唔認同, 自用炒唔炒得起唔關我事
其他都認同你
半價即刻一堆人買完擺上fb分享
證明好多ht唔係唔靚,
1.角色人氣唔夠高
2.定價太貴
如果$1000樓下, 呢d質素, 好似馬東錫果d應該都多人訂好多
我唔明點解唔可以整返兩日會員限定折扣日先
八折/半價俾會員揀晒款先
之後賣剩咪俾街客慢慢買
仲要成件事都完全冇宣傳
開個post大概寫下有咩款特價實大把人同你清
又唔洗煩死班Staff
親眼睇住個Staff俾人問到燥燥地
我岩岩仲諗排乜隊
睇返先知隻兵原來限300
活條撚樣就係想清貨但係又唔想好多人買
條友究竟係咪自己做生意定係交哂俾人
ht啲marketing真係爛屎嚟
仲有會員有95折真係把撚
淨係平嗰幾十蚊
咩福利都冇
每間100收工仲有?
鬼佬好似炒得好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞