[I/A]モンスト怪物彈珠(台/日)[71] 炎炎消防隊合作

581 回覆
3 Like 0 Dislike
去淘寶買
西+八雲+1300珠 50人仔
西+八雲+王劍+俄妹+3000珠 200人仔
西+八雲+王劍+正宗+3000珠 340人仔
望下先 唔該
買有路西法王劍就夠,正宗同八雲超獸仲可以抽到,路西王劍嗰兩個池太伏

有冇人知道圈住嘅嗰兩個係咩嚟 要點樣有
怪彈探險團啲buff嚟

係主選單嘅左下角你會見到

https://youtu.be/7G114pVpGQU?si=fwhPvwqXhD7i1wVg

係YouTube 搵咗條片大約講解咗點玩法

佢係馬來西亞人,所以有啲特別,如果巴打係台港澳地區的話,應該會好似我下面張圖咁會多啲點俾你

係咪應該揀限定?話哂都叫限定

做到爛都大把人課你話呢?
啲咁嘅vtuber野放上彈珠到 課嘅人分分鐘仲多過係呢隻糞game到
普通小課彈珠玩家+追抽蛋角極運彈珠玩家+大課長+v豚

都唔知mixi諗乜
事實就係靠怪彈IP去搞新驚就係無閪用
然後又每隻新驚仲係要執著初心搞四人共鬥核心就係失敗
明明下下都靠怪彈IP但又唔創作多d怪彈故事等玩家有共嗚
又話想要搞好IP但又完全忽視最重要的故事性同社區二創
而且都出左個角色故事背景字典但就係唔再係之上發展去用
所以mixi只係單純利用怪彈IP去賺錢榨乾榨淨而唔係真心想發展IP
抱住依個心態就永遠都唔會成功搞好一個好IP就更加唔好話要延伸去搞咩新驚
可能怪彈係日本意外爆紅上左神檯mixi就未學行就學識點走就覺得自己識整驚
然後整堆垃圾就覺得依d就係依家玩家會鍾意既"有趣好玩"驚就係傲慢自大
所以mixi咪再發怪彈IP經濟圈夢啦
mixi老母俾狗屌
人地刷阿賴耶hp max 遭遇率平均8-10%
我自己刷就得6%, 正仆街
阿賴耶已經好好刷。。
屌佢老木 刷不可思議 刷成150場先出
岩岩買左帳號 再入坑

有無巴打 加下好友 263088949

或者 你留ID
我加你都得

唔該
當年啲動畫搞搞下又唔搞落去
啲新game老實講 同彈珠玩法可以講係一樣嘅 仲要同時在線人數又少
不如搞好彈珠佢算
https://rinkai-pj.com/
佢地動畫整緊部百合單車番四月就播
唔知係唔係想出驚?見佢角色介紹下面有d驚cg圖睇
角色人設我覺得唔錯不過熱度低得可憐出驚都係轉過頭就係dead game+1
on撚9 每星期送25珠
搞到無得10連
迫你用多25珠
我單抽算啦

今日突然間多咗個!但乜嘢都冇更新過
有冇人有一樣嘅情況 見到!又整唔走好唔舒服
係好撚唔舒服 㩒哂所有嘢都整唔走

利申 有強迫症
依招好絕
10連慣咗
引你一係課一係刷關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞