[I/A]モンスト怪物彈珠(台/日)[71] 炎炎消防隊合作

962 回覆
3 Like 0 Dislike
班高層一直都係咁鳩
寧願抌啲錢去搞其他game都唔搞好本家

拎邊張好
奈亞獸改完都係垃圾,不如揀1引爆路西友情仲好,on9仔
見到話奈亞垃圾忍唔住笑
講垃圾暗屬出左兩三隻白爆輔助有幾可用到?
缺寵刷啲無難度低能關用返降臨白爆又得

係推白爆輔助都推木屬坂上田村麻呂,人地真係夾到八雲打天魔7

話你陰鳩人又唔忿氣發爛渣
是你
媽媽咩,披星gor,long time no fk you

有限咪揀限,無限咪無限(制)(9揀即可)

一向約定俗成要討論?

我本人會博第4隻獸改返身上tier 1!因愛拼再會型!

btw 新手玩家諗咁複雜仲乜姐?
免費十連
我想要水戶大叔多啲
好難揀

慈善彈珠

40星get !
你中意伏鳩人我無咩所謂
奈亞未開56有更好選擇,睇佢個帳都未打到咁後,要黎做咩?
而家八雲又要架炮又盛,已經少咗人用,邊有人仲會用坂上,天魔7亦有更好選擇

似你發爛渣多啲喎
講咁多天魔7得隻南丁叫好過八雲少少, 人地新手最好會抽個史前pool&易中南丁多過超獸pool八雲啦
木屬白爆得坂上同另一隻, 你就假設人地一定已經有另一隻
望下人地個mon玉all new啦好心

你份人都自我中心下, 唔識易地而處諗下企係新手角度諗下
新手初期個包D竉既多樣性,即係有唔同屬對應唔同陷阱,緊要好多啦下話
奈亞唔算破格但一定唔係垃圾囉,為反而反
岩岩先執到場梟討伐作戰(望下人地個all new mon玉,咪撚又彈出黎假設人地一定有其他最適呀)

仲有要夾路西用坂上又得洗鬼一定用你隻傻仔暗
伏鳩人又唔認

真係廢事再同你嘈,你喜啦
最鍾意睇人嘈交!尤其係為怪彈!

keep going bro

Please Help me
今年正宗好似無以前超獸出場率咁高,以前妮奧,8雲一出改變世界
...

你都係想人咁答你姐...
感覺上正宗出場機會好似都多 甚至多過之前 只係永遠都唔係the best choice
今次獨眼梟同宿儺嗰關比邊個難打啲?
好彩睇定啲等大家討論完再揀
唔該上面兩位巴打嘅意見
thanks 其實係7080 不過都多謝你
依家先睇到新系列水屬SS 2階成40CD有135倍不過只係得個樣唔食弱點既垃圾SS
明明睇佢被動係打媽媽同未開56但就配個又長又完全0作用SS俾佢
超ss縮呀大佬 同埋恆常角點會set咁勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞