柳應廷 Jer Lau 討論區(39)|新歌<<筆觸男孩憂鬱之死>>已出|12怪盜3.28上映

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
歌名好似啲輕小說書名
個名好長但係好正
張poster勁靚
上水上水
祝願呢個po嘅炒都買到飛
好想睇
今鋪賣腎都搞唔掂
真係好想睇
買撚到咩
張poster都J到我出血
係水柳太太
見到真係屌左出聲
咁靚都有嘅
希望大家都會有飛
呢壇野賣腎都未必搶到飛
大家 前路滿希望 希望由我創
巴打唔好咁real
呢張poster j到出血
賣幾多血先會買到飛

首歌好似好開心咁
會唔會有生日歌喺入面
勁撚型
https://www.instagram.com/p/C7WuVzENLr1/
🕙【換領日期及時間】Katch Plus 會員 6月14日早上10時 | Katch 會員 6月14日下午2時
🎵【換領平台】只限Katch網站(https://online-ticketing.katch.com.hk/kol/jermc) *KatchApp將不開放換領
🎫【換領詳情】
以12,500會籍Katch Point(價值HK$1,250)換領▶️ZONE A/B門票乙張 (門票位置隨機,已包括HK$70票務手續費)
以9,500會籍Katch Point(價值HK$950)換領▶️ZONE C/D 門票乙張 (門票位置隨機,已包括HK$70票務手續費)
🔥【換領數量】每位會員最多換領8張門票
🌈【換領成功後】門票於活動舉辦前大約一星期前,以順豐到付寄到換領時填寫的順豐編號(只限香港順豐站或順豐智能櫃)

門票數量有限,換完即止。

VISA x MTR Presents《KATCH OUR LIFE Jer 柳應廷 x MC 張天賦 音樂會》
日期:2024年8月30日 ​
時間:晚上8:15
地點:亞洲國際博覽館Arena​
優先開換日期:Katch Plus 會員 6月14日早上10時 | Katch 會員 6月14日下午2時
換領平台:Katch網站(https://online-ticketing.katch.com.hk/kol/jermc) *KatchApp將不開放換領
嘴c好耐冇見
今晚我柳又靚又瘦 個頭又好睇
Keep住please
再瘦多少少可以去翻星二柳咁瘦
佢做咗啲咩可以瘦咁多可唔可以分享下
之前明明成粒波咁

好似未po 今日皮膚好好
頭先訪問講冇合作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞