8月27 McGregor vs Mayweather, 好期待

62 回覆
11 Like 0 Dislike
屌 佢跟 boxing 規則
串王真心唔易打
利申:好撚鍾意McGregor

你話個白人唔易打,係跟本冇得打;拳術評論員睇完佢 open training 段片,個個都話除非佢有野收埋,跟本業餘過業餘

又無得鎖 又無得出腳 屌你 McGergor最勁個樣都無埋
淨係打 唔比人打死已經偷笑
希望可以放下水

拳術評論員一定偏坦Mayweather,但McGregor無專業水準係事實
但我覺得佢打boxing都叫打得下,至少好過業餘
唯一機會就係靠蠻力knock out Mayweather
Mayweather果種打法好黑人憎 你永遠打唔中佢 只要同佢打多一兩round就可以打定輸數 佢咁既打法令佢雖然老但身體仲keep得好好
所以McGregor真係99%輸

好似話今次會用8安士嘅拳套
頭幾rd ko唔到就
睇左下條片 樓豬睇完就信晒打晒飛機
Mcgregor唔會用拳擊技術同mayweather打
佢都講過佢想用最短時間用one punch power一擊ko mayweather
49個專業拳手掂都掂唔到mayweather,你唔係諗住一個業餘選手會用boxing skillset 打贏個the best ever呀
Mcgregor唔會用拳擊技術同mayweather打
佢都講過佢想用最短時間用one punch power一擊ko mayweather
49個專業拳手掂都掂唔到mayweather,你唔係諗住一個業餘選手會用boxing skillset 打贏個the best ever呀

precision beats power
想問8月27號幾點?
Mayweather 應該都贏硬
利申:咀炮哥fans
Mc遲到
串王真心唔易打

你話個白人唔易打,係跟本冇得打;拳術評論員睇完佢 open training 段片,個個都話除非佢有野收埋,跟本業餘過業餘

希望可以放下水

拳術評論員一定偏坦Mayweather,但McGregor無專業水準係事實
但我覺得佢打boxing都叫打得下,至少好過業餘
唯一機會就係靠蠻力knock out Mayweather
Mayweather果種打法好黑人憎 你永遠打唔中佢 只要同佢打多一兩round就可以打定輸數 佢咁既打法令佢雖然老但身體仲keep得好好
所以McGregor真係99%輸

好似話今次會用8安士嘅拳套
頭幾rd ko唔到就

8安士其實對McGregor,不過都係輸多
幾點開波
幾點開波

9:00 hkt
幾點開波

9:00 hkt

巴打有冇 live stream link 呀,pls
YouTube 有
YouTube 有

LINK?
串王真心唔易打

希望可以放下水

Conor打MMA最勁係拳喎
佢Ground Game好撚一般
一早跟開mc 真心覺得佢好勁,世上真格鬥王者,有實戰支持。bruce lee 唔會夠佢打的。

boxing 真係side氣。

最好打完boxing, 呀may 打場mma 至公平。

科學解釋McGregor (麥格雷戈) 與 Mayweather (梅威瑟) 之對決
https://www.youtube.com/watch?v=kyF77LbTu8Q
搵唔到 live
搵唔到 live

搵唔到 live

http://hdhub.live/channel/channel-1-live-stream.html

thx 樓上二位巴打

有排都未開始 你去體育台有POST 集中講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞