8月27 McGregor vs Mayweather, 好期待

62 回覆
11 Like 0 Dislike
一早跟開mc 真心覺得佢好勁,世上真格鬥王者,有實戰支持。bruce lee 唔會夠佢打的。

boxing 真係side氣。

最好打完boxing, 呀may 打場mma 至公平。

科學解釋McGregor (麥格雷戈) 與 Mayweather (梅威瑟) 之對決
https://www.youtube.com/watch?v=kyF77LbTu8Q
一早跟開mc 真心覺得佢好勁,世上真格鬥王者,有實戰支持。bruce lee 唔會夠佢打的。

boxing 真係side氣。

最好打完boxing, 呀may 打場mma 至公平。

科學解釋McGregor (麥格雷戈) 與 Mayweather (梅威瑟) 之對決
https://www.youtube.com/watch?v=kyF77LbTu8Q

好撚憎無品mayweather
兩條友鬥串班mayweather死忠又係度屈人racist
McGregor
jon jones輕鬆屌打佢兩個 好似係
有無師兄知除咗買now個濕9直播睇之外仲有咩渠道可以睇到
lm
而家d boxing當wwe睇算啦
期待
有閪好睇打boxing 例
moneyweather 保持水準既話 根本贏撚硬 無撚得輸
而家d boxing當wwe睇算啦

ggg 好鬼勁喎
Mc個打法擺落boxing度真係想像唔到

究竟改變左d咩去打boxing例呢好期待
moneyweather 保持水準既話 根本贏撚硬 無撚得輸

Yes

好老實 呢場無咩比試可言 一個休已退 一個啱啱先攞boxing牌😂 根本唔公平

當佢wwe真係無錯 Cap水一流
有無人知到時有咩地方搞直播?bar又好餐廳又好
唔好助長偷片翻譯
屌 佢跟 boxing 規則
串王真心唔易打
利申:好撚鍾意McGregor
留名
屌mayweather最後一場打pacquiao咁避黎避去避到冠軍
Boxing咁多限制唔太睇好Conor
串王真心唔易打

你話個白人唔易打,係跟本冇得打;拳術評論員睇完佢 open training 段片,個個都話除非佢有野收埋,跟本業餘過業餘
串王真心唔易打

你話個白人唔易打,係跟本冇得打;拳術評論員睇完佢 open training 段片,個個都話除非佢有野收埋,跟本業餘過業餘

又無得鎖 又無得出腳 屌你 McGergor最勁個樣都無埋
淨係打 唔比人打死已經偷笑
希望可以放下水
mayweather淨係識9縮 有咩好期待

另外你試下無野圍住街頭戰 李小龍打撚死佢兩個啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞