Ado 討論區 (6)

688 回覆
9 Like 2 Dislike
但係第一日剩係唱左頭兩下wow,之後果d 無帶
山頂兩日都靈堂 27號都叫有個日本仔係我隔離叫
28號坐低傾計都有
27號 F10 尾4行睇花車超近然後成區比較都投入
28號我坐地下近中間偏後嘅一人靈堂
btw 以為入咗洗衣袋加反咗就可以洗
天真嘅我想哭凌晨4點洗完一攞個下灰撚咗
坐中間S 席 Ado唱逆光近距離睇Ado 跳舞好爽
你洗左d 乜......
我27其實整體好唔少,坐近尾近車有互動
又一齊喝!喝!喝!幾大聲28冇呀 成個區我一個喝後面1 2 3樓同VIP不知幾大聲呀
叫encore我加埋3個日本人叫加拍手直到出翻嚟
以為叫唔太齊心 點知28號拍手都冇人拍
28只win 頭幾首冇出事同Freedom好正
28 號附近所有人都好high
27 號坐3樓都唔差不過唔係high 果種...隔離仲有個呀姐恰眼訓
28左面3地藏, 最後燈都放低
我27 E區 唔夠後唔新花車
但睇哂成個view 幾正

28就前排好好氣氛

附近無人high真係幾sad

睇下自己嗌感唔感染到人
訂左10個岩岩好齊一套但係無神秘款
好羡慕..
成世仔未去過國立....ADO 加史上第一位單體女性歌手係國立..
入左去既巴打..今生無憾啦
無買到心臟既所有嘢好後悔
所有野都好震撼,個場地,煙花,無人機,舞台效果,B'z, 初音......就算係場地安排,物販安排...全部都好屈機,真係好似鄉下仔出城咁
雖然第一日已經知有無人機不過3樓睇唔到,第二日坐arena 對到正睇返都好感動,如果第一日既話真係會眼濕濕

國立場真係有今生無來世......
買唔到可以係場外聽
更正買到飛
無買到週邊
D15都係 隔離日本仔見我又叫又跳比我嚇親
呢D級數既演唱會日本國內都唔多.
論舞台設計, 視覺效果, 尤其係所有野都係為左準備2020年東京奧運既特效..而家全部應用哂係之後既演唱會.....
呢D 日本認第二都無人敢認第一, 就算TAYLOR SWIFT 呢D世界級都唔係佢個皮

好後悔無參與呀,
我懷疑我哋個d區即係cd抽選嗰啲有好多都係咁樣 我一開頭都盡量唔理
但係可發現真係成個區得自己最落力 其他人冇乜反應真係最sad miku 應該要大力叫應援嗰個位冇人叫
ado 做埋一份一開頭都冇人跟
你已經講晒我想講既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞