Ado 討論區 (6)

609 回覆
8 Like 2 Dislike
個場入面裝修幾好,如果你想聽純音樂我覺得佢啲音響係夠震撼,可能個場細啲音響難set ?個場闊度重細過啲大既電影院。
對我黎講大約90分鐘聽咁大聲既音樂又唔係好聽到ado 唱歌好折磨,加上可能我對眼對強光過敏,啲射燈成日射過黎搞到我差唔多大部分時間都合埋眼
而家啲演唱會興係咁用啲射燈射觀眾?保險啲我下次會帶定太陽眼鏡
睇緊都send應該唔係fan
LM
我坐Brussels 場既balcony 係YouTube 條片會見到我都係俾燈射住既個堆人,成晚幻彩詠香江咁 。
我唔知倫敦場有幾大聲,但ING arena 有mon show decibel,全晚係85-105咁上下,可以接受,反而難受位係有一半時間音準唔得,全晚表現最好係隊band,尤其是keyboard 好撚投入😂
lm
我估尋晚London 演唱音量應該同你差唔多,每首歌聽完好似有層膜係耳仔度聽野無咁清楚,過咗十幾分鐘就回復返正常,不過啲音響夠大聲唯一好處係唔驚聽到隔離條友把聲(如果佢唱足全場)。
我都係坐balcony 上面。
啲射燈真係好似幻彩詠香江,台上天花十幾支,台下地上又廿幾支,成場係咁閃/上下左右掃射/變色,我對眼真係接受唔到
尋晚ado 有兩三首歌一開頭只要唔係嗌上既時候個音有少少走,不過好多歌因為佢一唔大聲就聽唔到,我都唔知個啲位有無走音
尋晚隊band 係咁跳個頭又係咁fing ,好投入,但係我就大部分時間好冷靜咁合埋眼坐係度係到某啲快歌(例如one piece red某啲, 唱,ado, 千本櫻)先可以合埋眼跟住唱/嗌。
題外話,有個觀眾唔知點解支螢光棒特別光,當個場一黑就會好“殘”眼
睇番今次個會員限定 果隻玻璃杯 運到番黎都有機會碎...
唔知落唔落手好...
靠自己運返黎都未必比集運安全….揀間好既運好過
睇番佢呢幾場歐洲既片 佢scream 得好盡
仲有成5場 完左唔夠1個月就開國立 真心大癲...
準備破產
使唔使鬥快?
定係一定買到?
有冇得買完國立現場拿?
好似網上都有限購數量
冇實物可以睇 有部分唔敢落手買....
想問申請左會員後叫我填地址個度係咪一定要填日本集運個地址

我見揀左香港既話會有一句話我們不支持向日本境外發送福利
平果個白色袋仲靚過貴果個黑色
冇實物 好難決定
不過黑色果個材料好似唔同 同埋有個ADO的扣 扣住左
遲咗入玻璃杯賣哂
但個袋正面就咁撻個長方形圖真係有d 難接受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞