[夜好性] ずっと真夜中でいいのに。 Zutomayo。真夜中討論區 (7) - 6.11香港見

990 回覆
8 Like 0 Dislike

Have Tg link?
今日好似walk in 飯鏟都賣晒
去拎net order見劃左飯鏟
場入面仲有飯鏟賣
不過燈賣晒
尋日冇去睇檔展示
原來牆上面貼晒天地銀行平安錢咁好笑
有冇人著埋set壽衣一齊影相
有冇師兄有買短袖T恤?L好啲定X L?
好感動呀睇到
好撚開心 完
有冇睇晒兩場嘅巴打 今日定琴日好睇啲
唔計位梗係第一場好睇啲架
第二場都知道晒run down
內容上冇咩分別,連投票都同一首歌
但係第一日樂隊介紹第一下好似收唔到音冇聲有少少甩碌
冇咩印象
最有印象係尋日碟炒飯冇打燈,今日有
第一場驚喜多好多,首首歌都好似開彩咁,仲唔知過場會點,睇到現場炒飯同飛車真係哇左出黎第2場整體再聽好d但都知道哂個劇本不過第1場有d位小小kick下拍子咁,同第1場太多7樓初見9拍,第2場得第一首歌9拍,之後就冇事所以我覺得今日好睇dbtw到時錄影都係day2

不過座位加成可能都大,我第一日L7好後,全程都睇mon雖然都幾正不過今日L3 14列仲要好近中間,一個天一個地,表演黎講day2我個位台燈聲都好癲,如果話L7正常聲量,L3就係ACAne成日請嘅請+2dB爆音量收聽,大聲得黎又唔炸,d野都幾平衡同L7真係睇唔到個台做乜,今日補番哂d細節位好滿足,好難公正咁比評價
炒飯個飛車加油油油機械油個度正到爆
炒飯修練完升左級換衫之後個場識噴火都
點解可以冇お勉強
好鐘意今次個setlist
有好多都幾少唱嘅歌
用暗く黒く嚟完場真係估唔倒
太多定番歌都唔係太好,明明其他都好好聽
尋晚唱得穩過今晚
不過我今日個位靚過尋日好多
飛馬+香辛龍將想聽嘅都滿足哂9成了今次個list幾好,有機械油又有正義仲有hamham個結他前奏一起就起雞皮但反而估唔到平時好中意唱嘅勘冴えて悔しいわ反而今次冇但飛馬聽左都夠了,聽多d其他
最鍾意マイノリティ脈絡不過見好似成日唱原本估唔會有
點知有都不特止個演出重要咁勁
btw 想live聽多次不法侵入
ham真係好正
堆慢歌都好正,平時又少唱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞