[夜好性] ずっと真夜中でいいのに。 Zutomayo。真夜中討論區 (7) - 6.11香港見

990 回覆
8 Like 0 Dislike
忍痛唔買
膠紙痴住啲字咪得
同埋啲款我真係唔太啱 分分鐘買咗返嚟淨係著返舊嗰啲款
淨係買しゃもじ同燈算數
唔係太買得落手
棒球褸本身有啲期待但係太鮮色
現場睇左實物先決定
飯勺都唔想買 用返紅白嗰款算
睇你有冇儲開 去睇愛のペガサス都唔係全部用最新嗰隻色 最緊要玩得開心
我係有去就買 冇睇就唔買
呢c係咪香港時唔會有?
我估香港場會賣返愛のペガサス果款
賣就一定有賣 唔知紅定橙咁解
諗住買埋cushion
好QQ
1. 今次物販係5月4、5號潢濱香辛龍場嘅merch,同Intense in HK冇乜關係

2. Zutomayo Mart嘅account係需要獨立申請,並非與premium共用

3. 15號7點到20號12點係事前預訂,預計出貨時間係4月下旬,最遲5月2號會到集運倉,有心買想喺演唱會用嘅merch記得唔好喺呢段時間訂

4. 事前預訂都有限額,如果冇貨嘅話可以試會場販售

5. 會場販售亦有網上預約,時間會喺之後再公佈

6. 會場會有現販同預約counter

7. しゃもじ同燈並非必須,但買咗入場會有更好體驗,希望大家玩得開心

8. Intense in HK物販預計5月尾至6月先會有消息,大家唔好咁心急
咁香港場會唔會有機會出唔同款嘅しゃもじ
根據台灣同上海場就唔會,佢哋都係用愛のペガサス 紅色
冇個福字都未算接受唔到
有就真係不了
成個冬天成日喺香港着上一批Goods
筷子唔同上次餐具咁MIJ
可以放棄埋
原本想買
咁依家剩係concert 4保+cusion+公仔+帽同key chain算
愛翔馬件T個design好正,仲寫520 1314 4649但勁可惜點解個愛字用簡體同前面印發票諗緊忍痛買黎睇show定忍痛唔買著番其他好1516
Concert 4保係Tee, 毛巾, 飯勺, 燈?
yes
我有幾件買咗都仲未著添 唔夠膽著去做gym整污糟
頂帽都好似唔錯諗緊
匙扣其實想去日本扭梳打嗰隻
見好多日本仔都有扭 都幾靚添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞