今年英超最佳收購會唔會係遠藤航 ?

434 回覆
553 Like 79 Dislike
好難揀 利一定係架仔 阿狗係飯 熱係麥迪臣 維卡里奧同雲達雲 曼城杜古? 車仔彭馬
體諒一下
阿狗啲邏輯異於常人
咁價錢只係其中一個考慮因素
endo so far個出勤率完全拍唔住rice
rice 打多千幾分鐘 3分2球季就破埋自己英超單季入球紀錄
幾乎冇野挑剔
我踢開波既
英超球隊既防中咁都叫「好難踢」?
Endo 係好抵買 Rice係好值得買 睇你點比
純計買黎打一季 咁Endo實最佳 但Rice個影響可能講緊幾季
Rice個價=endo szo mac total
係高普先做到
英超榜首正選都唔勁
遠藤航去車仔一樣會變水貨
佢講緊自己嘅人生
唔知點解你地要咁認真回啲傻閪
維拉 杜雷斯
真係估佢唔到 季初未操起 佢又唔快
英超特別利又打得咁快 以為佢敗走硬
點知拍住maccca個效果咁好
同埋原來佢可以咁fit到利嘅踢法
Penmer
Kdb比佢搶到勁狼狽
James Maddison?
其實上面咁多人討論endo同rice邊個係最佳收購
已經證明左endo先係最佳收購
一個千幾萬買番黎本身冇期望 一個過億英鎊買番黎就係為左衝冠軍
Onana
買一個人,19隊球隊受恵
其實咁講係有少少偷換概念
endo係性價比高,驚喜,超出期望

但點解琴日之前冇人講endo係最佳收購?
其實好簡單
因為琴日踢曼城果場波佢好勁

但成個賽季
1. 佢出勤率唔算高
2. 融入球隊需時
3. 年紀已經大 唔可以當龍骨咁長用

但rice係由第一場波已經即插即用 全季都一直保持到最top既表現
同埋後生有排用
endo更合理既收購比較應該係曼聯既艾力臣, 阿仙奴既佐真奴 曼城既高華錫 etc

利申 冇貶低過 + 冇唔認同 endo
但論最佳就係最佳,唔係齋講平 齋講對曼城一場波
熱狗今季買啲人都好啱用
你死全家
40m 超值添
咁達叫幫球員提升幾多班?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞