今年英超最佳收購會唔會係遠藤航 ?

434 回覆
553 Like 79 Dislike
討論緊今季英超最佳收購唔係今季英超最佳防中收購
又唔撚比較得
無話唔吹得喎Ching
我邊句野講過
就算Rice 我都係話好架 係你班友起哂鋼姐
可以, 防中一向係數據上比較蝕底
如果就咁比數據
布斯基斯果堆都係垃圾
最佳收購又關佢呢個年紀第一次打英超乜事
你講飯個價太貴,所以性價比始終無咁癲我都仲覺得make sense
性能=表現
價=收購價,可以計埋人工
如果你話衡量佢嘅時候要考慮埋佢係第一次打英超,所以表現要俾個handicap佢,即係佢表現只係相對好,咁就即係性能方面要打返個折扣啦
最佳嚟講rice略勝endo
但2個都好勁 都係好好收購
笑撚死
用波頭搥都爭少少
但速度同閘波真係冇得輸
不過多傷到仆街
第一季過半已經抖幾鑊
人地比飯比巴克利都係用數據討論又起鋼
性價比計rice仲好過endo
後生6年 可以用多6年 抵玩好多
日本仔的確好實用表現亦都遠超預期但我覺得勁又唔係最勁 影響力又唔係最大 平又唔係最平 好難會係最佳收購姐 一講最佳收購唔係Endo 成班芝娃娃起撚哂鋼
仲要咁高話題性
對英超「賽會」嚟講絕對係最佳收購
嗰200幾分鐘幾多場10打11甚至9打11
跑都跑死
終於有人講年齡
講左咁耐價錢冇人講埋點解咁平
一早講左飯可以當龍骨長用
樓主個啲咩考慮埋佢呢個年紀第一次打英超 又唔見佢考慮埋年紀同價錢個比例

再簡單啲講
你想隊波買嘅係有個24歲嘅頂級防中 定係30歲嘅頂級防中
有得揀梗係24
但始終年紀大 場場跑上跑落每次完場都好似就死咁 但下場又踢到 所以真係好有驚喜 係好好嘅收購 可惜今年飯去阿 最佳嘅話就會比咗飯
講緊最佳
唔係講佢有咩功用
你要逐樣數
Rice打到單6 ,轉傳控form幾乎無縫接軌 你講果啲dirty work, recoveries 點唔勁過endo
賽季中期推上一格打8號 破單季入破記錄 入球+助攻上雙

我當佢用5年一年20m
同endo差得幾遠
如果利下季仲要靠endo打6號位我驚你地喊咋
我quote緊樓上條友話唔係特別勁
公道啲講,最佳一定係娜娜lor
點會係Endo
全季szobo 同mac all 都好過佢
佢係完成到任務
但高普無俾好複雜嘅任務佢
其實唔使計咁盡
好簡單
比你季初揀
會想要24歲飯 定30歲endo
比你而家揀
會想要24歲飯 定30歲endo
應該所有隊都會揀飯

只係endo好驚喜
但飯會贏
但唔代表endo唔係好收購囉
梗係 呢堆都係後生 買到就唔使煩咁耐
最後plan C揀endo頂住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞