一人N個玩ocamp好現實既經歷

318 回覆
615 Like 157 Dislike
講真,你唔係八兩金咁款,應該唔會話因為樣而欺凌你啦

入大學之前修下眉,學下gel頭,學下化妝,買下新衫囉,唔通用返中學個毒撚look,然後又唔比人話毒咩

個個好似你咁睇死八兩金佢一世都出唔到名啦
八兩金有老婆有仔咖
你係咪又係死廢青只敢連登鬧毒撚
ocamp當日係有組爸r

依句已經證明咦你一開始個樣已過 threshold
我就唔信hkcc啲靚女多到連普通女仔都入唔到ocamp
所以樣絕對唔係你衰咗既主因
好明顯係戇㞗樓豬性格有問題先係主因囉
見你依個po小小野都要亂加密就知啦
驚死人會點你相咩傻屄?

Hkcc 都要講樣咁戇鳩?

學店都學人睇樣收人
成班LOSER

你又WIN在乜撚野呀
你係WINNER就唔係淨係上連登屌鳩人啦
依D野永遠都係養成一D恐怖殺手的根源
以前同一班人玩唔埋,自己又溝唔到女
慢慢會積壓一D負面力量係心入面
當一爆發的時候就會做D犯法野
人的眼好容易會被怨恨遮蓋
好多時犯罪者唔會清楚佢地自己做緊乜
我非常清楚因為我都曾經犯罪過
至於係D咩,我唔方便透露
但是都離不開D變態野

就依件事可以睇得出,
依家ocamp係欠缺監管,所謂的組爸組媽根本沒好好處理ocamp入面的事務,完
毒撚真係唔好玩Ocamp 睇樣既世界黎
我Cityhunt戈陣全程無人理 好似玩緊單機咁
咩soci game 人人都有得結婚生仔
得我一個戇鳩鳩咁周圍問人:「結左婚未,不如一齊啦?」啲女女仲要投射鄙視嘅目光,然後應都唔應 直接走 好hurt
First impression 乜都無人投 望住自己個no. 一張牌都無

其實唔洗睇咁重 個時我特登搵啲唔靚嘅女結婚 佢哋都唔制 但我之後搵個靚嘅女佢反而肯
玩ocamp 勿認真
但是都離不開D變態野

就依件事可以睇得出,
依家ocamp係欠缺監管,所謂的組爸組媽根本沒好好處理ocamp入面的事務,完

人越大越幼稚 組爸媽都一鳩樣
得我一個戇鳩鳩咁周圍問人:「結左婚未,不如一齊啦?」啲女女仲要投射鄙視嘅目光,然後應都唔應 直接走 好hurt
First impression 乜都無人投 望住自己個no. 一張牌都無

其實唔洗睇咁重 個時我特登搵啲唔靚嘅女結婚 佢哋都唔制 但我之後搵個靚嘅女佢反而肯
玩ocamp 勿認真

以我所知,樣衰的女仔反而多戒心
因為成日比人恰,
D人埋去佢度都以為要恰自己
反而靚女戒心就小因為小比人恰
但是都離不開D變態野

就依件事可以睇得出,

我覺得係好多時都係組爸媽管理不善
身為搞手梗係要負責依D野
沒能力做搞手又要夾硬做咪搞成咁
新聞成日都賣ocamp乜乜意淫活動咪咁黎
個個黎ocamo梗係有人想玩人生攻擊
or辱罵性遊戲玩下搞氣氛
但要有人管理下lo出左咩事都可以有人跟下
如果完全沒王管,真是有點....
d無知少年少女仲會覺得好青春好熱血
玩左ocamp就死而無憾咁
屌講嚟講去都係講緊同理心
講野之前用個腦諗下 開玩笑唔好咁過火
一視同仁就冇咩可能 但唔好偏到咁出面囉
到時比人插完大家冇得食女食仔就免喇 要識做喇下話
lm
但是都離不開D變態野

就依件事可以睇得出,

玩ocamp 勿認真

因為成日比人恰,

未必嘅

玩ocamp 勿認真

因為成日比人恰,

未必嘅

岩岩玩完
真毒被欺凌
又唔係好差
不過 first impression 無好野係真
唔怕老實講,覺得ocamp唔好玩既一定係因為識唔到朋友/被人mean到,而呢兩點問題根本就係出至當事人身上既問題。自己用常理諗下,唔通其他人會無端端排你咩,唔通想搏上secret page被人唱咩
Lm
各種偷換概念
咁大個人連人地真心假膠眼色都唔識睇 學乜撚嘢人玩ocamp姐
真心樣子問題可以係性格搭夠
柒頭係果幾日入面同班仔女熟到 係無人會對你咁mean
通常中招都係樣同行為係真係kam
毒撚面對現實嘅時間

跳campfire會發現無異性想同你跳,即使跳都無咩交流
玩first impression會發現對面投啲咩最遲出pool、forever alone、寧願死都唔想同佢流浪荒島嘅人最高票數係自己

利申受過類似打擊 不過一山還有一山低,隔離組有個巴打仲慘

有故事聽?!

利申: 有咩慘過 first impression 係乜野都唔關我事
咁係好定唔好

算好
見住d死毒撚比人投哂最mean果d野之後成晚冇聲出果下真係心都涼埋

個陣玩係排既
咩最似會偷啊婆底褲 5 係最似 咁樣
我永都係 3 號仔

標準毒L 無存在感

個陣玩 first impression
最易比人帽個個係我
之後話揀老公最多又係我
但sp,男朋友個D得個一兩票
個組爸係全部人面前話我個樣係幫人埋單

好慘

唔算慘啦 最多人揀老公咪姐係唔係柒 係望落乖同穩重唔似playboy姐
我估

exac7ly
都唔知講下笑咁認真做乜
睇到個個係度講乜乜柒柒 又話同理心又剩
成班連登仔上網話鳩人個時又唔見咁有同理心
個撚個雙重標準 比人恰撚完就上黎講同理心 其實一句到尾社會係咁現實架啦 又話要規管ocamp 不如檢討下點解玩鳩你唔玩鳩第個
個陣唔知做咩得罪左個組mate 句句野都串9我 跟住好無癮 唔想玩
睇到個個係度講乜乜柒柒 又話同理心又剩
成班連登仔上網話鳩人個時又唔見咁有同理心
個撚個雙重標準 比人恰撚完就上黎講同理心 其實一句到尾社會係咁現實架啦 又話要規管ocamp 不如檢討下點解玩鳩你唔玩鳩第個

的確有部份人可能係咁.
但appeal to hypocrisy係一個logical fallacy, 部份人偽善唔代表要正當化ocamp某部份人既所作所為.
睇完好無聊
女大十八變
剛入大學都係18 19
大多幾年 識化妝著衫
就唔同哂

如果係BU、中大,d女到28、29都係唔識打扮
各種偷換概念
咁大個人連人地真心假膠眼色都唔識睇 學乜撚嘢人玩ocamp姐

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞