=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第83回: 我地既LIVE水準,係咪已無對手...

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
生寫sign會 momo係第一批簽既成員,13號已簽,風係第二批26號

之前叫你買momo又唔買,26號簽生寫嘅係賣得晒的成員,二次開賣就搶完,賣唔晒嗰幾個已經13號簽完
下單請早
唉,比夏老師講完知錯了
momo 18分鐘就簽最後一個,佢應該都好撚shock
天野唔傻笑,其實都算靚靚女女
琴日數左一下,好似18分鐘簽28個
落合都四五十分鐘
夏音都35分鐘
雖然都係賣唔晒,但18分鐘真係好短
momo其實可以拖長少少,落合可能有拖,但冇數有幾多個
btw今次封面全員都靚,連落合嘅都幾好
如果唔係張專貴,可能會買多兩三個member
但印象中,以前簽名會都要4400?
今次都係5500姐
唉但就令非人氣mb既銷量大減
懷疑momo落合今單,online talk係坐多過傾...
唔係一張貴1000咁簡單,你要諗埋呢排糯米運營榨到我地幾盡先
who is 夏老師
一個大陸既女飯姐
好鐘意momo,成日會叫人支持
又岩,你淨係睇糯米都比人榨乾了
大佬識咁多女飯
出多啲sign 嚟榨我啦出多次生死

點解咁講,你個推尋日對應好好,搞到你想加?
早兩個星期簽咗兩張生寫,琴日又簽封面
再榨就飯都冇錢食
帶飯
抽同搶 蟹生死都冇
問指原關於春の恋人unit成員既表現同印象時佢咁講美玲,一時之間都唔知係讚緊定暗中diss緊

美玲も“彼女っぽさ”を感じられるメンバーで。この曲の主人公は美玲とイメージが近い感じがしていて。デートのために準備して新宿駅に向かってる美玲の姿が浮かびます。
呢首歌夠還原
上次搵東大frd食飯約咗佢喺新宿
之後喺個商場行緊嘅時候
佢又撞到另一個讀東大嘅frd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞