=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第83回: 我地既LIVE水準,係咪已無對手...

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
mv未剪好,聽日啦聽日啦
印象中得幾年前既=LOVE,會發售日後補返MV
聽日直接等日飯劇透啦

我都想在日本快D拎到

笑死,瞳美係到誘導大家抽劇場盤
唉我又真係比瞳美水到,抽左online,我好weak
2s會定普通talk?
反正都比左運費,抽埋其他mb
普通online talk,2S見佢寫同平時一樣,感覺唔值

最後抽左風瞳美波菜各一
新冠番開波

https://twitter.com/noguchi_iori/status/1064143504316674049?t=dvzvI8zZKOVDwt3I6PlO0Q&s=19
野口衣生,我個心俾你搶走左,點部處?
終於真係做番啲同聲優有關嘅嘢
第一集幾好
係?
我成日覺得佢傻傻哋,天然呆好搞笑
思想年齡:23唔係負面評價,係想講佢幾可靠,識得諗,同埋娜糖,瞳美一樣,唔駛點教已經自動波識得點做
又夢到波菜了然後出門口就見到波菜開SR,睇黎今日唔錯
仲有個3首CW曲分別叫「Marcato」「デート前夜レクイエム」「春の恋人」,然後武道館公演只係放Day2唔放Day1
https://twitter.com/Notequal_ME/status/1769921736634781863?t=un6ZpyocolxAqAdVNFCpuw&s=19
運營還我武道館DAY1我要睇Melody同誰森
啱啱上水先見到原來係呢間學校
發生咗啲事
而家唔想再見到呢間嘢
初恋カムバック真係好正
呢首望到間學校越聽越傷心
sor 啱啱先見到
trio應該就咁一塊板擺咗好多set喺度
冇用索帶綁住
但其實22分鐘入面都無咩內容
前面唱完WYWY,後面又3條友合唱
仲要插段sana酒吧
但叫shoko同平野綾對手戲,佢應該淆到瀨屎
我再去過了原來係池袋個間でらなんなん
佢長期得一個店員,貴少少都用帶索起左
池袋呢間我未去過多唔多嘢
不過我最多生寫應該係老秋間trio
10. 春の恋人

11. 君はこの夏、恋をする

12. まほろばアスタリスク

13. はにかみショート

14. ラストチャンス、ラストダンス

呢個順序真係別有用心,春夏秋冬最後再番去春
今日一定有MV啦

仲有3首其中一首疑似係心心C,同埋心心染左髮

有人買碟撞到成員黎舖頭簽,好羨慕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞