邱彥彤marf疑做第三者介入locker吳家忻戀情,拍拖一年最終分手收場

318 回覆
50 Like 268 Dislike
你問:2022上人屋企 <-- 一個人?

你用呢個來兜,岩既,戴隻貓上去都可以唔係一個人?
但有興趣去睇下啦你有冇睇過佢個IG
9月只係開始。之後一直都係

我認得你名,好熟面口,
唔知你係咪領粉,
又或者你可能憎我好耐,但今次咁多圖都冇咩假啦。

佢同locker 隻貓同居,我唔覺兩個真係咁冇野囉
這就是
Marf睇央視喺連登都有人撐
https://lih.kg/2867939
東華副校長
佢個女都得佢真傳,真係幾似樣

都係咁包面呢D好福氣
領粉:marf 好黃架
我要實質證據啫
你開左咁能多個無米粥 po 得個煩字
Marf有咩咁吸引
兩個都無波 不過睇樣好似9896完勝喎
扑野相真係冇

但上面有張相個電視機櫃一樣,都唔足以說服你?

咁前年MC憑一張超市背影相,吹到食女王派帽,係咪千古奇冤
表面證據咁強 collar粉/試當真粉死都話老屈
點解可以咁得閒不停開post 追擊Marf,好撚煩啊完全冇興趣想知
準狗嫂係袁禮淋?
睇佢嗰期睇啱邊個 之前又係咁屈鄧月平劉馬車但講嚟講去都係得搭膊頭相
香港地咁細都出到歐美系賓妹
單係呢樣已經係一個賣點

白卡佬
話時話,你個名我真係成日見,
你講得出我當年有FB,都有番咁上下網齡。
連我自己都唔記得咗邊度得罪過你
介唔介意講下我幾時同你意見不合嘈過

人大左真係勁善忘,定你當年FB有聯絡過我果班?

Locker呢啲fuckboy應該一早食厭左啲白滑妹豬
你有冇睇返第一頁嘅證據先
又多咗一輯新相喎
呢班kol 日日開性愛派對㗎啦
我想知 kayan 同 locker 係幾時分手?
就當d 相係證明 marf 同 locker 同居
咁時間上係咪重疊左?

不過就算答唔到都是但
重點係其實成單野都唔夠 juicy
你話影到 marf 周街幫 locker 含撚我就會想食花生
支持鳩sir 對家好煩膠
你條on9 sir 屈鳩人,唯恐天下不亂,出嚟隻抽,話到明追擊你,你做人做到咁,快啲去死啦
點撚樣呀鳩長官
游學修又可以屌香港人心地唔好了!
啲lolly talk fans係咁
一係開post吹奏班魔音女團,一係求其搵位踩C團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞