邱彥彤marf疑做第三者介入locker吳家忻戀情,拍拖一年最終分手收場

318 回覆
50 Like 268 Dislike

邱彥彤(Marf)疑似第三者介入了吳家忻(Kayan9896)和林家熙(Locker)的戀情,導致他們分手,他們的戀情維持了一年最終以分手告終。

吳家忻與舊愛林家熙分手已經超過一年,女方治療情傷完畢後,最近被網友揭發與一位百億闊少馬公子展開了一段戀情,作日亦大方認愛。

而舊愛林家熙也同時傳出與COLLAR成員邱彥筒發展了一段地下情。除了早前有眼利的網友發現他們在Instagram的追蹤排名中互相位居首位,證明了兩人之間互動頻繁外。

昨晚更在連登討論區流出了更多的證據,包括他們的合照以及一直同居的證據等。

他們在市集上毫不在意地一起遊玩,彷彿沒有任何顧慮。

而且邱彥筒和林家熙已經同居,他們的電視櫃甚至是一模一樣的。

邱彥筒貓背後的彩布也暗藏著神秘的玄機。

同款的布藝梳化更加印證了他們的關係。

邱彥筒marf介入了吳家忻和林家熙的戀情,他們拍拖了一年最終以分手收場。
你點介入的
鳩蛇又出多篇文老屈人係第三者
用武力
二人曾共用情侶頭巾

想屈人做第三者 講咁多日都冇証劇
收手啦鳩蛇 好撚煩
唔洗錄音機式覆我啦
有冇人可憐下鳩sir
男人老狗成個八婆咁
聞都未睇晒就話人屈????

2023年3月宣布分手,

2022上人屋企,
係咪純粹睇人哋隻貓識跳後空翻???
以前都識玩下膠
依家成個白卡咁周圍copy and paste
聞都未睇晒就話人屈????

2023年3月宣布分手,

2022上人屋企,
係咪純粹睇人哋隻貓識跳後空翻???
又屈人做第三者
如果做第三者 點夠膽咁post 去ig呀
琴日已經覆咗你 又錄音機
喂CANDY玩完拿?
等緊你啲料呀

呢單就係你講計劃咗個單嘢?
其實Collar 從來唔係唔可以認拍拖,
gao winka soching果D有仔都大方認左。

不過,
locker咁岩同marf一齊去完荷蘭,然後就同9896分手,拍拖時間涉及做人第三者,果一對仲要咁出名,
先唔可以公開大方認愛
如果真係清清白白嘅話,佢哋做得最錯嘅就係選擇隱瞞

唔係做第三者點解要隱瞞公司又冇唔俾

Marf個mk男友呢,定屎當糞興玩珠胎暗結無縫交接
你真係咁想睇咩
鳩sir你弄條時間線啦
好亂呀
真心
其實鳩sir你有冇諗過睇下精神科醫生
見你咁多年嚟啲post永遠鐘意同主流唱反調
人撐你就屌 人屌你就撐
以前啲人屌火影係就話世界第一 依家屌OP你又話好正好好睇
呢啲其實係反社會人格嘅特徵嚟
覺得自己永遠同人持相反意見就係有型 見解獨到 有sense
其實人哋只會心諗你做乜鳩
最搞笑係次次見你自己講完自己自high 好似啲弱智咁講完自己笑
我估你都係邊笑邊流口水嗰啲人嚟
真心 及早治療啦 心理病遲咗搞咁就一世
2023年3月頭俾人發現分手
2022年9月marf坐時光機去左人地屋企

可以只係純粹上去玩locker 隻貓
關我撚事
樓主Pin this
真係好撚醜……
fbi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞