[TVB] 婚後事 (4)

1001 回覆
12 Like 11 Dislike
佢每集都係用本小說d章黎帶個flow
所以呢個講法都岩
家嫂已射
唔怪得信號咁想離婚
Ching你講緊乜呀呢個scene係拉返嚟現在架喎
大波同yoyo分手q都做埋,個女official跟yoyo,大波謙乜都冇曬嘅時間點。
要鬧交嘅時間已經喺court鬧曬,同埋分手q都講到明唔再理過去同埋之後點
而yoyo可以面無表情,亦係作者想表達佢對大波已經死曬心同放底曬段婚姻,同埋因為拎返個女撫養權而唔再憎大波
不過yoyo喺套戲真係好演到女人嘅絕情,無論發現出軌講嘅説話同埋依家可以笑笑口咁對大波都好放得底同大波嘅感情
都好反映到現實中男女分手,女性發現男出軌嘅崩潰同埋女性展開新一頁可以好放得低前度嘅感覺
羅仲謙拍家族榮耀嗰陣都唔係特別好
忽然開左竅?
其實丁子朗都勉強算係靚仔但硬係有陣柒味
塊面長得濟
又咁講,你老婆出去同一個新識既男人成晚唔返屋企,話純傾計,你覺得有冇問題
所以頭先屋企人先問
大波同楊怡係唔係都有婚姻問題
逼到個女日日唔返屋企
唔知點解好難信大波對楊怡從一而終咁多年
但又真係冇乜緋聞
隻兵fuckboi樣點入戲
咁撚樣衰都叫靚仔
唔通大波謙都有強烈嘅性壓抑同俾老婆食住,所以先咁入戲。
之後見前夫生活越嚟越好,佢就唔甘心,於是催谷佢個女讀書考試考第一
因為之後yoyo食馬壯
明明大波謙同家嫂無扑嘢,但係yoyo做人第三者又無問題,雙標到呢
佢唔係仆街,佢只係一個扮到好撚正經嘅性壓抑咸濕佬,無時無刻都想屌mira青春嘅肉體,但最後聽到mira講童年暗影後竟然鳩縮。呢part好似american beauty。
對上就已經好似係餅碎傅穎
你睇唔出潘賤人每次FF mode嘅畫面都會少少濛咗嘅咩,好易分。明顯係FF緊啦。
佢d戲真係麻麻
正到哭! 日日留堂
所以我覺得YOYO憑咩將所有責任推曬落大波到 再睇埋一開波打官司個度報仇多過想個女好咁
社會上,一講起離婚,一般都會同情女方
就算女方做錯在先都係入男方數
我都覺
同羅仲謙攤牌覺得自己好純但羅仲謙寫到佢好姣場喊戲好正 真係好青春
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞