[頂級高手,強勢匯聚澳洲] 三月海外賽事討論區 I

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
睇文家良同金鑽馬主仆街真爽
唔熟隻馬就係唔熟隻馬
比番潘頓都冇咁柒
真係幕後問題
由短途三冠 去到今日呢個地步
私怨
ALL STAR MILE LIKELY FIELDS

MR BRIGHTSIDE (B, W & JD Hayes) C Williams

PRIDE OF JENNI (C Maher) D Bates

DOM TO SHOOT (S & J Casey) D Lane

MUNHAMEK (N Ryan)

CASCADIAN (J Cummings)

BUFFALO RIVER (M Moroney) C Gaudray (a)

DESERT LIGHTNING (P & D Williams)

AYRTON (M Price & M Kent Jnr) J Kah

AEGON (A Forsman)

PUNTURA (R Patterson) C Grylls

HOLYMANZ (C Maher)
想證明佢先係澳洲幫大佬
潘大哥都走火入魔
不過係搞9幕後
「加州星球」今日(3月10日)及時回勇,在第七場出戰一級賽1400米女皇銀禧紀念盃,結果換艾道拿上陣,一放而回贏馬,艾道拿首度在港贏一級賽,而賽後告東尼開心留下一句「會去杜拜」。
不過呢個鑊邊個都唔服氣
你哋on 9 planning 賴落我度
本身個馬主都唔係咁鍾意潘狗架啦
上季都有抽秤過
垃圾幕後團隊 等隻馬atm 一㩒就有
原來告狗已經確定星球去杜拜
早啲去咪得囉
架仔真係好鍾意逃馬
福永祐一師“第2戦”も2着「取り組んでいる方向性が間違いではないと」/オークランドTRT
出兩隻都係第二
https://m.loveracing.nz/#!/News/44494

上年九月嗰陣都仲話唔賣
老巫想喺香港開倉
一定唔俾
57開條毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞