[頂級高手,強勢匯聚澳洲] 三月海外賽事討論區 I

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
不要再說了
1600 2400 2500 每年一個G1
但周邊人都認為DD跑英里更強
團隊 武豐 安滕勝己
覺得佢嘅肌肉量係一匹英里馬
1800-2000 最佳射程
要有
記得上年褔永係咁話do deuce 不停增肌 都唔似哩半馬
都係神奇架啦
肌肉一直增長 而且元氣經常太高漲
明明已經連鬥秋三關
但行圈已經fing曬頭 有馬紀念前幾段都有搶口
咁都仲有力由800米開始鬆油

加上可以幫到武豐贏到朝日盃
如果皋月賞 唔係擺咁後 食埋啦
但佢當時嘅取位 仲後過當年大震撼
跑完仲食清倉 有馬個場武豐都話係搏 如果中段踩油冇力 就技不如馬 佢都話隻馬其實去到最後已經冇咩力
但我覺得do deuce 跑得最好既係2200 京都記念個場太誇張

尋日先重溫完每次落去做gym前都要睇一睇
呢場同有馬紀念走法一樣
但腳迴轉快到痴線 迫力超勁
呢場重賞而家youtube上面破百萬views

其實唔止福永
幕後團隊 武豐 安藤勝己都認同DD應該跑短啲
sorry一輪嘴洗頻講開牙勝同國寶
Lm
初日個騎師先係死症,次次上場都俾人笑邊個騎佢邊個變弱智

其實佢簡咩路程都得 配種價值高既比賽都比佢贏哂
下下取位靠鳩叫
係日本人咁有禮貌先讓畀你
每年都贏一場重要大賽
2歲朝日盃
3歲打吡
4歲有馬紀念
5歲希望可以杜拜 + 凱旋門入著
不過初日次次都捉係後面黎跑 之後追番個冇威脅既三四 其實都代表佢團隊唔覺得佢高過同場d馬
講下姐,起碼隻大至尊我覺得已經排到去驕陽之後果隻
贏杜拜 + 凱旋門入著
有冇機會跟到春秋分一齊入殿堂,定係再贏多場有馬先得
而家最少都要六場, 杜拜 寶塚 凯旋門入著 再加有馬
春秋大賞即係要兩場都壓住島妹,好難㗎
寶塚可能會撞 但島妹 其實好大機會會落英里 同埋佢跑得司馬經典就係想贏之後再駁日本杯 拎特別獎金 所以下半年唔會相遇
2着 #シンエンペラー 川田将雅騎手
「今日のところは勝ち馬(コスモキュランダ)に馬場が向きました。この馬も久々の競馬をしっかり走ってくれましたし、次に繋がる競馬になったと思います」

法國川田好鍾意輸就賴塊地
馬王仲係10-1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞