[十月新番] [動漫] 不死不運 討論區 [2]

306 回覆
7 Like 0 Dislike
見到201有人留言話「等等~~上一輪尼克應該不至於瞧不起對方到,把其中一次接龍拿來生虹吸式咖啡組吧」 笑死我因為第200集一開頭尼克就係飲緊咖啡 講到真係輕鬆單刷語言
不忘上輪回可以成個地球資料copy入個腦,之後搵出uma出現前後嘅分別,龐大記憶量都唔會影響到佢判斷力同讀取記憶呢下犀利
但今次冇不忘,可能冇禁多資料俾佢讀到,同埋冇上一輪禁死魚眼,似係會衝動下錯判斷,要不眠幫佢
究竟以前不正義點單刷 全 部令佢地自隊?
仲未講,我諗係因為逆轉晒成個動機,所以可以打低佢地掛
btw 靈魂設定係咪有少bug julia 可以睇到同回收beast 分出去個啲靈魂 尼柯就睇唔到老婆
尼柯依家連否定者都唔係
julia都未係呀
可能佢發夢見到不正義已經係soul既一種
佢睇到老婆呀 噴發個下佢叫老婆幫佢
其實佢咁寫法 都唔知係知道不眠係度所以就咁俾order 定真係見到聽到咁有交流 之前又一直無視不眠講嘢 同埋之前第一次變靈魂就話唔係否定者係睇唔到 少亂
睇返上一話,不眠對不忘講問左句“你怎樣還看不見我?”,應該唔關係唔係否定者事
其實佢而家都仲係聽唔到同睇唔到不眠講野
睇唔到, 但係知佢老婆睇到, 所以照落order
仆街唔記得落防劇透, 對唔住
要否定者先會見到,係心有靈犀姐
會唔會係永遠都唔會忘記同老婆一同戰鬥嘅美好回憶,發動左不忘
呢段一定會講覺醒不忘啦, 一個凡人打敗uma未試過, 再者佢係十理喎
最後老母都唔知真相睇到想哭
但佢就算用左分身又點講比老母知
所以用漫畫傳達給你
媽媽會知道的
方:DLLM,瞓緊覺俾人召入場
呢個真係估佢唔到
抽到個U字尾咪召到不死不幸
睇錯左,以為係用個game召佢過黎
直接發動不正義
睇多次由動畫完到方舟啟動嘅漫畫,打每隻Boss都好有故仔,好想快d打贏神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞